Westland-Security


Meander 901 6825 MH Arnhem
026-800-1213 Klik om te bellen

Over Westland-Security

Westland Security B.V. 

Kwaliteit in Beveiliging
Westland Security uit Arnhem voert haar werkzaamheden landelijk uit en biedt kwaliteit op het gebied van beveiliging. Onze professionele medewerkers gedragen zich discreet als gastheer of gastvrouw en treden pas op als beveiliger indien dat noodzakelijk is.

Westland Security Visie
Door breedte en kwaliteit van binnen onze mogelijkheden willen wij voor onze klanten de komende jaren hét toonaangevende beveiligingsbedrijf uit Arnhem zijn, op alle niveaus binnen de beveiliging. Daarnaast door het hanteren van hoge kwaliteitsnormen, streven wij voortdurend naar verbetering van onze dienstverlening en onze interne bedrijfsprocessen.
Het gevoel van veiligheid speelt tegenwoordig een grote rol, uw gasten of uw medewerkers willen namelijk zorgeloos kunnen genieten of veilig hun werk uitvoeren. Een ongenode gast kan al snel roet in het eten gooien, wat al snel invloed heeft op de avond en wellicht uw omzet. Zodoende is een efficiënte en effectieve toegangscontrole erg belangrijk om ongewenste gasten buiten de deur houden

Westland Security Missie
Goede beveiliging is maatwerk. Wij van Westland Security gevestigd in Arnhem staan 24 uur per dag voor u klaar om u landelijk de beste service te kunnen aanbieden. Westland Security is een professioneel beveiligingsbedrijf dat gericht is op een kwalitatief en hoogwaardig beveiligingsproduct. Onze organisatie hanteert strakke en korte lijnen om niks aan het toeval over te laten zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van alleen de beste service als het op beveiliging aan komt. Onze gediplomeerde medewerkers zijn zeer ervaren en allen in het bezit van goedkeuring door justitie. Onze medewerkers worden daarnaast streng geselecteerd op motivatie, uitstraling, fysieke en mentale gesteldheid en hebben een representatief voorkomen.

Betrokken en integer

Westland-security voorziet in allerhande beveiligingsdiensten. De dienstverlening van Westland-security kan het best omschreven worden als integer, betrouwbaar en professioneel. Omdat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold. Omdat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold en hun kennis van beveiliging op elk vlak regelmatig up-to-date wordt gehouden kunnen wij een hoogwaardig dienstverlening garanderen, waarbij altijd wordt opgetreden in het belang van gastvriendelijkheid maar toch met een assertieve ondertoon.

Werkwijze

De werkwijze van Westland-security kenmerkt zich door maatwerk. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kijkt Westland-security specifiek naar uw beveiligingssituatie en wordt uw concrete behoefte zo nauwkeurig mogelijk gei?nventariseerd. Op basis daarvan brengt Westland-security binnen korte tijd een plan van aanpak inclusief offerte aan u uit. Met daarin o.a. een eenduidige omschrijving van de beveiligingsopdracht, alsmede een nauwkeurige uren-indicatie. Na acceptatie wordt de opdracht eerst zeer gedegen voorbereid en daarna uitgevoerd. Of het nu gaat om de veiligheid van mensen, de beveiliging van gebouwen, goederen of processen: elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Als het om beveiligen en veiligheid gaat, is Westland- security van alle markten thuis.

Afspraak = Afspraak

Westland-Security doet wat zij belooft. Het principe 'afspraak = afspraak' staat dan ook hoog in het vaandel en wordt gedragen door de gehele organisatie, van directeur tot en met beveiliger. Indien een medewerker zijn/haar afspraken niet nakomt wordt hij/zij hier direct op aangesproken.

Proactief

Vanuit een basis als goed werkgever en betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers zijn de basisvoorwaarden voor een goede start en implementatie van de dienstverlening voorhanden. Een kritische succesfactor hierop volgend is een continue verbetering van haar dienstverlening. Vanuit een stabiele basis komen de medewerkers, maar ook het management van Westland-Security gevraagd en ongevraagd met aanbevelingen die kunnen leiden tot kostenbesparingen en efficiencyverbeteringen, zelfs als dit ten koste gaat van de eigen inzet. 


 
Onze kenmerken:

Enthousiast getraind en gescreend beveiligingsteam.
Betrokkenheid bij uw organisatie.
Flexibiliteit/ behulpzaam/ waakzaam.
Professionaliteit, door jarenlange opgebouwde kennis en ervaring.
Investeert in kwaliteit, op verbetering en techniek in eigen organisatie.
Betrouwbaarheid.
Duurzaamheid.
Discreet.


WESTLANDSECURITY

Foto's

Westland-Security in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging met hond
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Chauffeursdiensten
Consultancy & Management
Evenementbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Horecabeveiliging
Levering van beveiligingspersoneel
Objectbeveiliging
Persoonsbeveiliging
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Westland-Security


Meander 901 6825 MH Arnhem
026-800-1213 Klik om te bellen