Terug

Werken en leren?

Jimmy

Hoi zou graag een cursus of opleiding willen gaan volgen in de beveiliging. Is er een mogelijkheid om dit te doen en waar moet ik me dan aanmelden, ben 41 jaar en volg graag een opleiding in de praktijk , dus niet alleen achter de pc thuis, werken en leren zou helemaal geweldig zijn. Kunt u me hier informatie over geven?

 


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Binnen de beveiliging is het verplicht om naast het theoriegedeelte ook een praktijkdeel te doen. Ik adviseer u eerst uzelf te informeren door op zoek te gaan naar informatie naar wat de opleiding inhoudt, wat de studiebelasting is en wat u kunt verwachten. Uit uw vraag merk ik dat u nog helemaal geen informatie hebt opgezocht. 

Als jeu voldoende hebt rondgekeken en nagevraagd weet u uiteindelijk ook waar u moet beginnen als u de opleiding wilt gaan volgen.

Van een beveiliger wordt vaak veel gevraagd, dus een stuk initiatief en zelfredzaamheid hoort daar ook bij. Iemand die alles aangereikt moet krijgen hoort mijns inziens niet in de branche thuis, dus wilt u beveiliger worden denk ik dat uzelf op zoek moet gaan naar wat het vak inhoudt en wat u kunt verwachten.

Succes en misschien tot ziens,

Nadina Jahangier

Operationeel manager
KNB Security Services 


Antwoord van Jimmy

Hallo nou ik heb informatie opgezocht en kan naar 1 kennismakingsgesprek in Helmond nu is dus mijn vraag is er in Zuid/Midden limburg ook zo'n opleiding.

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Er is inderdaad ook in die regio een opleiding. ga eens bij het ROC informeren of bij een particuliere opleider zoals Minerva. Of informeer bij een potentieel leerbedrijf waar u uw praktijkopleiding wilt en kunt doen of die meer informatie kunnen geven.