Vodavi BV


Ambachtstraat 1 2861 EW Bergambacht
0182-353685 Klik om te bellen

Over Vodavi BV

Vodavi

Vodavi is gevestigd in Bergambacht (Krimpenerwaard) en gespecialiseerd op het gebied van beveiliging (inbraakalarm, brandmeld, camera beveiliging), telecommunicatie (zakelijk en mobiel, maar ook wifi netwerken) en geluid (ontruimingssystemen, omroepinstallatie, muziekinstallaties).  

Compleet dienstenpakket

Vodavi biedt u een ongekend compleet dienstenpakket, dat compromisloos aansluit op uw behoefte. Wij kiezen daarbij voor een pragmatische en innovatieve aanpak, en komen met professionele oplossingen voor nu én de toekomst.

Maatwerkoplossing

Vodavi adviseert, levert en monteert professionele apparatuur. Omdat ieder pand en/of woning een andere benadering heeft, is een alarmsysteen geen standaard systeem. Vodavi kan u maatwerkoplossing bieden, dé oplossing waar ú naar op zoek bent. Standaard oplossingen bestaan niet.

Volgens de voorschriften die zijn opgesteld door het Nationaal Centrum voor Preventie en aan de hand van een risico-inventarisatie (VRKI), kan worden vastgesteld in welke risico klasse uw pand, woning of terrein zich bevindt en welke preventiemaatregelen moeten worden getroffen.

Na het installeren van een betrouwbare alarminstallatie of beveiligingsinstallatie, stopt het werk van Vodavi niet. Jaarlijks onderhoud van het alarmsysteem behoudt de levensduur van de installatie en voorkomt onnodige meldingen. Ook kan Vodavi bemiddelen in een doormelding naar de meldkamer (PAC) of het opvolgen van een alarmmelding door een alarmopvolgingsbedrijf.

Uw belang staat daarbij altijd centraal.

Veiligheid

Vodavi bouwt op een jarenlange ervaring, met name op het gebied van beveiligingsinstallaties. Vodavi heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfspanden, woningen en biedt ook de mogelijkheid tot bouwplaatsbeveiliging en ontruimingssystemen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Foto's

Vodavi bv, uw partner op het gebied van beveiliging, telefonie en geluid

Vodavi BV in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

VEB Erkende Installatiebedrijf

Ja

Artikelen

Sluit inbrekers buiten! Tips om inbraak te voorkomen

Sluit inbrekers buiten! Nog nagenietend van een heerlijke zomervakantie of van zomaar één of meer dagen er op uit te zijn getrokken, is het 'normale' dagelijkse ritme weer begonnen. Inbrekers...

Waarom jaarlijks onderhoud alarminstallaties zo belangrijk is

Waarom jaarlijks onderhoud alarminstallatie? Jaarlijks onderhoud alarminstallatie Laat uw alarminstallatie jaarlijks controleren! Een alarminstallatie is er voor uw veiligheid en om uw huis of bedrijf...

Onze locatie

Vodavi BV


Ambachtstraat 1 2861 EW Bergambacht
0182-353685 Klik om te bellen