Vissers Executive Security Services


Waalstraat 44 1316 GG Almere
036 525 3079 Klik om te bellen

Over Vissers Executive Security Services

Vissers Executive Security Services is een Recherchebedrijf dat zich richt op de zakelijke markt en (semi)overheid.

Onze kennis en ervaring hebben wij vergaard binnen de politie, de GGZ en het onderwijs. Vanuit die expertise hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij complementair aan elkaar.

Waar bestaan onze werkzaamheden uit:
Fraude in elke vorm onderzoeken.
Consultancy op het gebied van veiligheid (o.a. verzorgen van audits).
Opleidingen verzorgen op het gebied van veiligheid (ook op de werkvloer).
Afnemen van vingerafdrukken voor Amerika, Canada en alle andere landen in de wereld.

Al jaren lang onderzoek wij frauduleuze voorvallen voor gemeentes in het land, de vastgoed sector en grote bedrijven. Woonfraude, drugshandel, hennepplantages, verduistering zijn enkele te noemen voorvallen die veelvuldig voorkomen.

Ook voor organisaties in het buitenland doen wij onderzoeken in Nederland. Wij controleren onder andere de juistheid van informatie maar houden ons ook bezig met de diverse frauduleuze handelingen gepleegd in Nederland.

Met regelmaat strekken onze werkzaamheden zich uit over de Nederlandse grenzen. Afhankelijk van de werkzaamheden voeren wij die zelf uit of raadplegen wij een voor ons bekende organisatie.

Op het gebied van communicatie, incidentmanagement, weerbaarheid en rapporteren geven wij, voor een departement van de overheid les. Dit zijn mensen die voor de overheid gaan werken en geschoold moeten worden om het werk op een goede manier te kunnen uitvoeren.

Tevens trainen wij mensen, werkzaam binnen het onderwijs om adequaat om te gaan met mogelijke vormen van aggressie. Wij geven voorlichting en trainen mensen om samen te werken en te voorkomen dat gespannen situaties escaleren. Ook leren wij om geweldsituaties op een goede manier te stoppen of te beheersen.

Vissers Executive Security Services onderscheidt zich van anderen door een up to date en brede kennis van zaken. Kennis, kunde en vindingrijk zijn sleutelwoorden voor een goed onderzoek.

Vissers Executive Security Services in het kort

Diensten

Advies
Beveiligingsadvies
Beveiligingsopleidingen
Consultancy & Management
Crisis management
Opleidingen Beveiliging & Handhaving
Particulier onderzoek
Transportbegeleiding
Weerbaarheidstrainingen

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Vissers Executive Security Services


Waalstraat 44 1316 GG Almere
036 525 3079 Klik om te bellen