Vigilantis security BV


Aalsterweg 12 5551 CE Eindhoven
040 2590590 Klik om te bellen

Over Vigilantis security BV

Onder de naam Vigilantis Security BV wordt exclusief voor een hoger segment in de markt mobiele surveillance en villaparkbeveiliging aangeboden. De diensten onderscheiden zich door een razendsnelle reactie bij een melding gevolgd door een daadkrachtig optreden door communicatief vaardige medewerkers. Met deze dienst bieden wij een serieuze, professionele aanpak in diverse situaties waarbij betrokkenheid bij iedere individuele klant hoog in het vaandel staat.


Na een uitvoerige risico-inventarisatie worden de betrokken cliënten uitgebreid geadviseerd met als doelstelling ook het eigen veiligheidsbewustzijn te verhogen. Vervolgens maken we goede afspraken over de soort en vorm van dienstverlening en de frequentie waarmee wij surveilleren.
Vigilantis Security BV koppelt mobiele surveillance aan alarmopvolging en zo nodig aan direct corrigerend en doortastend optreden. Wij beschikken over de juiste mensen en middelen. Onze medewerkers zijn niet alleen goed opgeleid; ze zijn ook in staat om te allen tijde doelgericht op te treden. Zij hebben de kennis, de ervaring en het inzicht die nodig is om iedere situatie het hoofd te bieden en zorgen daarbij voor de juiste preventieve uitstraling. Dankzij de ervaring en de training in praktische- en tactische vaardigheden bent u altijd verzekerd van een optimaal optreden, ongeacht de ernst van de situatie.


Hierbij vermijdt u zelf onnodige risico’s en laat u datgene wat u dierbaar is, veilig en beschermd achter.

Foto's

Vigilantis security BV in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

Onze locatie

Vigilantis security BV


Aalsterweg 12 5551 CE Eindhoven
040 2590590 Klik om te bellen