TM Security


Kamperfoelieweg 20 1032 HN Amsterdam
0643567326 Klik om te bellen

Over TM Security

TM Security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij werken voornamelijk in de regio groot Amsterdam, maar bieden onze diensten aan door het hele land.

Onze specialisaties liggen op het gebied van veiligheid en service, waardoor wij u zeer goed kunnen helpen op het gebied van evenementen, horeca, persoons- en artiestenbeveiliging. Maar door onze ervaring en kennis op het gebied van veiligheid en beveiliging kunnen wij u natuurlijk ook op andere gebieden van dienst zijn.

Wij leveren diensten voor:

- Horecaportiers
- Evenementenbeveiligers
- Artiestenbeveiliging en begeleiding
- Persoonsbeveiliging
- VIP beveiliging & Vervoer
- Hotelbeveiliging
- Crowd Control
- Gastvrouwen

Om een optimale dienstverlening te kunnen bieden is TM Security dan ook continue bezig om onze kwaliteit, prestaties en klanttevredenheid te meten en deze daar waar nodig is bij te stellen.

Wij vinden dat niet alleen onze diensten van topkwaliteit moeten zijn, maar ook onze medewerkers. Onze medewerkers zijn voor TM Security het belangrijkste dat er is. Daarom stellen wij ook hoge eisen aan ons personeel. Het zijn security professionals die hun werk serieus nemen. Zij zijn het visitekaartje van ons en onze klanten. Onze medewerkers zijn namelijk de personen waar onze klanten mee te maken krijgen.

TM security werkt alleen met goed gescreende, gecertificeerde en ervaren beveiligers, al onze medewerkers hebben minimaal het diploma Algemeen Beveiliging Medewerker (AMB) of Event Security Officer (ESO) en de hierbij behorende goedkeuring en legitimatiebewijs van het Ministerie van Justitie. Onze medewerkers dragen het beveiligingslegitimatiebewijs bij zich en kunnen dit te allen tijde tonen aan bevoegden die hierom verzoeken.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Een scherp oog, snel inspelen op en accuraat handelen is ons kenmerk!!! Dat is de kracht van TM security.

Foto's

TM Security in het kort

Diensten

Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

TM Security


Kamperfoelieweg 20 1032 HN Amsterdam
0643567326 Klik om te bellen