the B.E.S.T Security bv


Kasteellaan 33 1628 KP Hoorn
0636044354 Klik om te bellen

Over the B.E.S.T Security bv

  • The B.E.S.T Security bv is een jong en enthousiast bedrijf dat begin 2016 is opgericht. Door de jarenlange ervaring van de oprichters van het bedrijf in de beveiligingsbranche, hebben wij een duidelijk beeld van de eisen waaraan een beveiligingsdienst moet voldoen en kwamen wij tot de conclusie dat er veel te verbeteren valt binnen de beveiligingswereld. Vandaar ons motto: ‘’BECAUSE GOOD JUST AINT GOOD ENOUGH’’

 

  • Veiligheid is een continu proces en vereist steeds meer aandacht. Wij zijn daarom ook continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. De samenwerking van onze kant en de participatie van de klant, maken het mogelijk elke dienst, of een combinatie van diensten, op de wensen en behoeften van een klant af te stemmen.

 

  • Aangezien de oprichters van The B.E.S.T Security BV gezamenlijk over meer dan 35 jaar ervaring hebben in diverse aspecten binnen de beveiligingsbranche , kwam de directie van The B.E.S.T Security gezamelijk tot het besluit om hun krachten te bundelen en een totaal traject aan te bieden… van advies tot implementatie van beveiligingsdiensten. Het resultaat van deze samenwerking is terug te zien in de hoge kwaliteit van onze diensten. Daarbij is de kwaliteit dan ook een van de sleuteleigenschappen van The B.E.S.T Security bv. Als erkende particuliere beveiligingsorganisatie hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in beveiliging. Onze veelzijdigheid komt tot uiting in de brede dienstverlening die wij, snel en adequaat, bieden op het gebied van veiligheid en beveiliging. Daarbij houdt ons personeel het respect voor u, de bezoekers en goederen centraal, omdat het ons uitgangspunt is dat veiligheid samenhangt met de mate van respect voor andermans welzijn en goederen. De profesionaliteit van ons personeel zal het veiligheids gevoel vergroten. Vandaar dat wij goed opgeleide en profesioneel personeel in dienst hebben die ‘eerst tot tien tellen’ en daarna adequaat reageren.

the B.E.S.T Security bv in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

the B.E.S.T Security bv


Kasteellaan 33 1628 KP Hoorn
0636044354 Klik om te bellen