Systra ICT


Carlsonstraat 6 8263 CA Kampen
038 3338750 Klik om te bellen

Over Systra ICT

Wij zijn Systra ICT. Partner bij vooruitgang. Van IT tot communicatie en beveiliging, we laten technologie meegroeien met de business. Een veilige keuze, want zo ben je goed beschermd én kun je processen blijven verbeteren. Daarmee vormt technologie de motor van jouw bedrijf. En ben je up-to-date. Altijd.

Technologie als stabiele factor

Bij Systra ICT begrijpen we dat technologie een stabiele factor moet zijn. Daarom denken we mee over actuele thema’s, monitoren we apparaten en applicaties en beantwoorden we al jouw vragen. Ideaal, want zo hoef je maar met één iemand contact op te nemen. Daarna gaat de rest vanzelf.

Persoonlijke ondersteuning

We zijn groot genoeg voor goede support, maar klein genoeg om jou en je bedrijf te kennen. We komen regelmatig langs, weten wat er speelt en delen onze kennis onderling. Hierdoor kunnen we snel helpen bij korte vragen, maar ook uitgebreid adviseren bij toekomstplannen. Persoonlijke ondersteuning, daar gaan we voor.

Beveiliging

Je bedrijf beveiligen tegen inbrekers, de entree in beeld brengen om aan certificeringseisen te voldoen of een productieproces volgen om stilstand tegen te gaan. Beveiliging kan verschillende doelen hebben. Wij helpen je deze doelen te bereiken.

Camerabeveiliging

Camera’s zijn er in allerlei soorten en maten. En precies daarom willen we weten wat jouw doel is. De ene keer blijkt beeldkwaliteit belangrijk, terwijl het de andere keer vooral gaat om het kiezen van een goede positie. Door de juiste afwegingen te maken, weet je zeker dat je investeert in een systeem dat doet wat het moet doen.

Alarmsysteem

Plaats je een alarmsysteem, dan is dat vaak omdat de verzekeraar daarom vraagt. Er gelden allerlei eisen. En dat is logisch. Daarom kijken wij verder dan alleen het systeem. We maken een beveiligingsplan. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraar én houd je ongewenst bezoek buiten de deur.

Toegangscontrole

Iedereen zomaar binnenlaten? Liever niet. Je wilt kostbare apparatuur beschermen, de privacy waarborgen en processen ongestoord laten doordraaien. Toegangscontrole vormt de oplossing. Je bepaalt hiermee zelf wie je waar toegang geeft.

Foto's

Diensten

Aanleg cameratoezicht
Aanleg van beveiligingssystemen
Advies
Alarmopvolging
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Camerabewaking
Cybersecurity
Meldkamer
Service en onderhoud
Uitvoeren van veiligheidscontroles
Videobewakingsystemen

Artikelen

Inbraak voorkomen? Het is eenvoudiger dan je denkt!

Met een alarmsysteem kun je een inbreker op heterdaad betrappen. Precies wat je van een alarmsysteem verwacht, maar natuurlijk wil je een inbraak liever voorkomen. Gelukkig zijn er, in combinatie met...

Onze locatie

Systra ICT


Carlsonstraat 6 8263 CA Kampen
038 3338750 Klik om te bellen