Secusoft B.V.


Hoofdstraat 241 9686 PC Beerta
+31851300760 Klik om te bellen

Over Secusoft B.V.

Secusoft, dé software voor beveiligers

Een echte alleskunner met veel functionaliteiten, sinds 2011 is Secusoft de beste partner voor elk beveiligingsbedrijf. Heel eenvoudig in gebruik, geeft Secusoft het management van elk beveiligingsbedrijf en de opdrachtgever inzicht en duidelijkheid in alle facetten van het beveiligingswerk met overzichtelijke, printable rapportages, roosters, tijdregistratie gewerkte diensten, surveillance rondes met checkpointregistratie, alarmopvolgingen, facturatie, offertes en nog veel meer opties.

Voor beveiligers door beveiligers
Voormalig beveiliger Leo Hoogma, momenteel eigenaar van een succesvol webdesign bedrijf dat tevens gespecialiseerd is in de softwareontwikkeling, heeft jarenlange werkervaring bij particuliere beveiligingsbedrijven. Tijdens zijn werkzaamheden heeft hij zich verdiept in diverse administratiesystemen voor beveiligers en de zwakke punten en ontbrekende schakels hiervan onderkent. Zijn jaren aan praktische ervaring heeft hij vertaald in een digitaal platform voor beveiligers, Secusoft.
Secusoft is niet een star, ingewikkeld programma, maar een op de dagelijkse praktijk afgestemd systeem dat continu wordt gecompleteerd en uitgebreid. Elke benodigde functionaliteit binnen de wereld van beveiliging is terug te vinden in het Secusoft portaal.

Het doel van Secusoft
Het doel van Secusoft is om de communicatie binnen een beveiligingsbedrijf te verbeteren en de werkzaamheden efficiënter en accurater te laten verlopen waardoor een aanzienlijke tijdsbesparing wordt gerealiseerd, dat alles samengevat in een branchegespecialiseerd en extreem goed beveiligd, ISO-gecertificeerd systeem.
Het Secusoft pakket wordt aangeboden voor een buitengewoon concurrerende prijs. Secusoft verleent zijn gebruikers uitstekende en consistente support bij het beantwoorden van alle mogelijke vragen.

Wat doet Secusoft voor jou?
Secusoft is een efficiënt en volledig online backofficesysteem. De eigenaar van het beveiligingsbedrijf kan nauwkeurig de activiteiten van de medewerkers bekijken. Met Secusoft heb je een eigen medewerkersportaal om personeel toegang te geven tot roosters, berichtensysteem en rapportages. Daarnaast is het vanuit Secusoft eenvoudig en veilig om de rapportages, facturen en alarmbonnen te mailen naar de opdrachtgever.

Secusoft zorgt voor een correcte urenregistratie, personeelsplanning en dienstrooster waarmee het automatisch berekenen van toeslagen mogelijk is. Ook aan de registratie en opvolging van alarmmeldingen en het elektronisch aanmaken en versturen van alarmbonnen en ronderapporten en calamiteitrapporten is gedacht.
Uiteraard is het Secusoft digitale administratiesysteem geschikt voor de smartphone en heeft een app voor iOS en Android, gratis en eenvoudig te downloaden.

Met Secusoft heb je niet te maken met een onbuigzaam systeem, Secusoft is juist bijzonder flexibel. De eigenaar van een beveiligingsbedrijf kan zelf de instellingen naar behoefte wijzigen, opdrachtgevers, medewerkers en uren toevoegen, en kan daarbij zelf bepalen welke informatie voor wie zichtbaar mag zijn.

Integer en veilig, dat is Secusoft
Veiligheid heeft te allen tijde topprioriteit. Secusoft voldoet aan strenge, internationaal gestelde veiligheidseisen op het gebied van online databeveiliging en draagt het ISO 27001 veiligheidscertificaat. Klant-, personeels- en bedrijfsgegevens zijn alleen inzichtelijk voor de eigenaar en de door eigenaar toegwezen medewerkers. Secusoft zorgt ervoor dat je in een beveiligde omgeving kunt werken en dat jouw account maximaal beschermd is. Zo is er de mogelijkheid om een 2-staps login te activeren enzijn zaken zoals automatisch uitloggen bij geen activiteit, gebruik van sterke wachtwoorden, password encryptie etc. allemaal aanwezig. In combinatie met jouw eigen beveiligingsmaatregelen (geheimhouden/opslaan van je login, uitloggen als je bij de computer/tablet wegloopt etc.) kun je rekenen op een uiterst veilige online werkomgeving.

Zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen en andere wederzijdse verplichtingen leggen wij met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst.
Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden encrypted (versleuteld) opgeslagen en ons systeem wordt maandelijks gescand door een extern cybersecuritybedrijf.

Bekijk hier een aantal van de beveiligingsmaatregelen die wij verder allemaal nemen:

* SSL-certificaat voor beveiligde verbinding.
* Jij beslist wie wat kan zien.
* Eigenaar behoudt het overzicht logboek.
* High Performance server.
* Al onze gebruikers een eigen database.
* Maandelijkse veiligheidsscan.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Secusoft?
Kijk op onze website en maak vrijblijvend een testaccount aan.

Foto's

Secusoft via de computer en smartphone app

Secusoft B.V. in het kort

Diensten

Alarmopvolging
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsproducten
Consultancy & Management
Cybersecurity
Evenementbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Mobiele surveillance

Landelijke dienstverlening

Ja

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Ja

Certificeringen

ISO 27001 certificaat

Onze locatie

Logo Secusoft B.V.

Secusoft B.V.

Secusoft B.V.


Hoofdstraat 241 9686 PC Beerta
+31851300760 Klik om te bellen