Security Noord B.V.


Ottolaan 12-1 9207 JR Drachten
0512-358804 Klik om te bellen

Over Security Noord B.V.

Wie is het gezicht achter Security Noord Nieuwenhuis?

Security Noord Nieuwenhuis is een allround beveiligingsbedrijf gevestigd in Drachten. Met ervaren professionals en meer dan tien jaar ervaring is Security Noord Nieuwenhuis goedgekeurd door het Ministerie van Justitie. Het gezicht van Security Noord Nieuwenhuis is directeur en eigenaar Hans Nieuwenhuis. Hij is al sinds 2002 actief in de beveiligingsbranche. Ondanks een eerste overweging om zijn bijdrage te leveren aan de politie, is hij uiteindelijk terechtgekomen in de beveiligingsbranche. Hier werkt hij jaren met plezier.

Waar kan Security Noord Nieuwenhuis u mee helpen?

Security Noord Nieuwenhuis is gespecialiseerd in objectbeveiliging. Onze objectbeveiligers zijn 24/7 inzetbaar om toezicht te houden bij jouw bedrijf. Wij zijn inzetbaar voor alle denkbare objecten. Bovendien bieden wij verschillende diensten aan bij het object, hierbij kan je denken aan beveiligings-, portiers-, en receptiediensten.

Ook biedt Security Noord Nieuwenhuis zorgbeveiliging. Onze beveiligers zijn hier speciaal voor opgeleid. Bij zorginstellingen heeft vaak een brede doelgroep toegang tot de instelling, waardoor er verschillende veiligheidsrisico’s kunnen ontstaan. Het is ons doel om voor een zo veilig mogelijke situatie te zorgen en deze te behouden. Voor noodgevallen bij zorginstellingen is er daarnaast 24 uur per dag een beveiliger beschikbaar.

Voor een overzicht van onze beveiligingsdiensten kunt u naar onze website gaan: https://www.security-noord.nl/beveiligingsdiensten.

Waarom zou u voor Security Noord Nieuwenhuis kiezen?

Met meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingsbranche en de goedkeuring door het Ministerie van Justitie staan de beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Onze beveiliging is persoonlijk afgestemd op uw bedrijf. Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf met stipte werkwijze, een professionele houding en duidelijke en korte lijnen?

Neem dan gerust contact met ons op en vraag een passend advies voor uw bedrijf aan. Wij komen dan bij u langs en zullen tijdens een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden bespreken.


 

Beveiliging op maat

Foto's

Camerawagen

Security Noord B.V. in het kort

Diensten

Ad-Hoc
Beveiliging met hond
Bike patrol
Camerabewaking
Evenementenbeveiliging
Levering van beveiligingspersoneel
Objectbeveiliging
Ordehandhaving
Persoonsbeveiliging
Receptiediensten

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Ja

Onze locatie

Logo Security Noord B.V.

Security Noord B.V.

Security Noord B.V.


Ottolaan 12-1 9207 JR Drachten
0512-358804 Klik om te bellen