Securitas Alert Services B.V.


Spaarpot 121 5667 KW Geldrop
0402857985 Klik om te bellen

Over Securitas Alert Services B.V.

Securitas Alert Services biedt als onafhankelijke alarm-centrale een gevarieerd aanbod van alarmcentralediensten voor zowel vaste als mobiele objecten, waaronder personen.

Van stil alarm- tot videobewaking van panden, terreinen en evenementen tot het beveiligen van voertuigen, aggregaten, grondverzetmachines en personen die in een risicovolle omgeving werkzaam zijn, Securitas Alert Services is daarin uw professionele dienstverlener en aanspreekpunt.

Als enige leidende onafhankelijke alarmcentrale in Nederland legt Securitas Alert Services de focus volledig op haar alarmcentralediensten. Dit betekent dat onze alarmcentrale is ingericht voor alle gangbare techniek die op dit gebied wordt toegepast, onafhankelijk van de leverancier of installateur.

Securitas Alert Services ontwikkelt, promoot, verkoopt en levert deze diensten in samenwerking met eveneens onafhankelijke partners, zoals de erkende beveiligingsinstallateur, leveranciers en adviesbureaus. Of u nu via uw huidige beveiligingsinstallateur van onze mogelijkheden gebruik wenst te maken of dat u uw beveiligingsprobleem volledig turn-key uit wenst te besteden, Securitas Alert Services kan u daarbij van dienst zijn.

Securitas Alert Services staat voor; onafhankelijkheid, resultaatgerichtheid en transparantie. De nadruk ligt op het doel van de beveiligingsmaatregelen, eerder dan op de toegepaste techniek. Effectiviteit, toepasbaarheid en kostenbesparingen vormen hierbij de leidraad.

Securitas Alert Services B.V. in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel

Landelijke dienstverlening

Ja

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

Onze locatie

Securitas Alert Services B.V.


Spaarpot 121 5667 KW Geldrop
0402857985 Klik om te bellen