SCS Services


Groenedijk 57A 3544 AB Utrecht
0306865402 Klik om te bellen

Over SCS Services

SCS Services is een modern, groeiend bedrijf op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord en dienstverlening in de evenementensector.

Oprichter en directeur Ruud Stellaard heeft na een loopbaan bij het Nederlandse leger en de Amsterdamse politie zijn ervaring aangewend om een pakket kwalitatief hoogwaardige diensten samen te stellen die worden geleverd door een zorgvuldig geselecteerd team van enthousiaste en vakkundige mensen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, maatwerk en een goede sfeer kenmerken SCS. Een groot aantal opdrachtgevers, waaronder enkele zeer gerenommeerde bedrijven, hebben dit al mogen ervaren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk gerust rond op onze website, of neem indien gewenst direct contact met ons op via 030-6865402.

SCS heeft een vergunning voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden van het Ministerie van Justitie onder nummer ND 1557. Al onze beveiligingsmedewerkers zijn voorzien van het wettelijk verplichte legitimatiebewijs en zijn gescreend door de politie.

SCS Services in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Evenementbeveiliging
Levering van beveiligingspersoneel

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

SCS Services


Groenedijk 57A 3544 AB Utrecht
0306865402 Klik om te bellen