Safecold Beveiligingstechniek


Dorpsstraat 634A 1566 EL Assendelft
0756871051 Klik om te bellen

Over Safecold Beveiligingstechniek

gespecialiseerd in Domotica, inbraakbeveiliging, Camera CCTV systemen, Brandbeveiliging,toegangscontrolesystemen, Airconditoning,video- intercominstallaties, industrieele installaties.

Safecold Beveiligingstechniek biedt een uitgebreid programma aan beveiligingsproducten voor zowel particulieren als bedrijven waarmee u zich hiertegen kunt beschermen. Safecold Beveiligingstechniek is een professionele beveiligingsinstallateur die complete beveiligings projecten van de tekentafel tot de inbedrijfstelling invult. Ook de service en nazorg is door onze 24-uurs bereikbaarheid goed geregeld.

Safecold Beveiligingstechniek is een dynamisch allround installatiebedrijf opgericht in 2000. Dit met de overtuiging dat het niveau van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, servicegerichtheid en het optimaal meedenken met de opdrachtgever van essentieel belang zijn. Wij zijn vakbekwaam binnen diverse werkgebieden. Zo kunt u denken aan o.a.: daktechniek, warmte- en koeltechniek, elektrotechniek en de verkoop van innovatieve producten en concepten. Echter vormen beveiligingstechniek, observatietechniek en toegangscontrole de belangrijkste assets binnen de organisatie. Wij zijn werkzaam binnen; nieuwbouw-, renovatie- en verbouwingsprojecten, dit voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Foto's

Safecold Beveiligingstechniek in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden

Landelijke dienstverlening

Ja

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen

Ja

VEB Erkende Installatiebedrijf

Ja

Onze locatie

Safecold Beveiligingstechniek


Dorpsstraat 634A 1566 EL Assendelft
0756871051 Klik om te bellen