Roest Beveiliging BV


Transistorstraat 54D 1322 CG Almere
036-5350531 Klik om te bellen

Over Roest Beveiliging BV

BEVEILIIGING HEEFT NUT EN IS NOODZAKELIJK!


Iedere dag vinden er talloze diefstallen, inbraken en geweldsdelicten plaats in Nederland. Om het risico te verkleinen dat u slachtoffer wordt van zo’n vervelend misdrijf, is een goede beveiliging van uw eigendommen noodzakelijk.

Roest Beveiliging BV is gespecialiseerd in technische en bouwkundige beveiligingstechniek. Onder leiding van Bert Roest is Roest Beveiliging al ruim 3 decennia, in heel Nederland, een betrouwbare beveiligings-partner.

Roest Beveiliging is een erkend PKVW Beveiligingsbedrijf. We ontwikkelen voor laag-, midden- en hoog-risico objecten beveiligingsplannen en dragen zorg voor levering, installatie en technische ondersteuning van en voor beveiligingsinstallaties. Dit doen we voor particulieren objecten, VVE, voor zakelijke objecten in het MKB, de semi-overheid en eigenaren van openbare gebouwen.
Zekerheid voor alles

Zekerheid voor alles. Dat geldt ook voor ons als technisch beveiligingsbedrijf. Het is ons streven om de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen, afgestemd op gewenst gebruiks- en bediengemak. Na het opstellen van een beveiligingsplan conform de VKRI-regeling (organisatorisch, bouwkundig en/of elektronische maatregelen) worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de geldende installatievoorschriften.

Met een uitgebalanceerd beveiligingsplan, moderne toepassingen, een uitstekende installatie plus technische ondersteuning zorgen we voor noodzakelijke beveiliging tegen kwalijke invloeden van binnen-en buiten af.

Voor meer informatie kijk op www.roestbeveiliging.nl

Beter goed beveiligd, dan sorry

Foto's

Roest Beveiliging BV in het kort

Diensten

Aanleg cameratoezicht
Aanleg schrikdraaddetectie-systemen
Aanleg van beveiligingssystemen
Alarmopvolging
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Beveiligingsproducten
Hekwerk en toegangscontrole
Inbraakpreventie
Levering van beveiligingsapparatuur
Slotenmaker

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend

Ja

VEB Erkende Installatiebedrijf

Ja

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Ja

Onze locatie

Roest Beveiliging BV


Transistorstraat 54D 1322 CG Almere
036-5350531 Klik om te bellen