RLD Security


Koperslager 11a 2631 RK Nootdorp
015 364 36 66 Klik om te bellen

Over RLD Security

RLD Security heeft een unieke expertise opgebouwd in safety, security en services. Onze goed opgeleide, gemotiveerde en loyale medewerkers zorgen ervoor dat bedrijven, kantoren, bankconcerns, winkeliers, organisaties, (semi-)overheidsinstellingen en niet te vergeten particulieren elke dag van die kennis en ervaring kunnen profiteren.

RLD Security levert totaalconcepten op maat, gebouwd rond de vele specialismen die wij in eigen huis hebben ontwikkeld, van fysieke bewaking tot het oplossen van fraudezaken. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde partners in technische, elektronische beveiliging en bouwkundige maatregelen. Zo creëren wij doordachte en efficiënte oplossingen die perfect zijn toegesneden op de behoeften en wensen van elke klant.

Als toonaangevend beveiligingsbedrijf kennen wij de risico’s. Wij lopen voorop in het ontwikkelen van nieuwe diensten en informeren bedrijven en organisaties doorlopend over nieuwe bedreigingen en oplossingen. Daarom hebben wij bij RLD Security gekozen voor de strategie van customer intimacy: alleen door dicht bij de klant te staan kunnen wij ervoor zorgen dat de beveiliging bij onze opdrachtgevers continue op een hoog kwaliteitspeil en tevens gewaarborgd blijft.

Voor zowel particulieren als bedrijven is RLD Security een ideale en betrouwbare partner.

RLD Security in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen

Ja

Onze locatie

RLD Security


Koperslager 11a 2631 RK Nootdorp
015 364 36 66 Klik om te bellen