Prive Detective en Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche


Blaak 34 3011 TA Rotterdam
085-8009090 Klik om te bellen

Over Prive Detective en Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche onderzoek nodig?

Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. is de landelijke specialist op het gebied van het observeren en achtervolgen in bedrijfsrecherche gerelateerde onderzoeken. Wij onderzoeken in heel Nederland onterecht ziekgemelde werknemers in het kader van Bedrijfsrecherche onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim. Tevens zijn wij gespecialiseerd op het gebied van het plaatsen van verborgen camera's  bij diefstal of verduistering op het werk, verl ingegeven door diefstal of verduistering door het eigen personeel.

Tevens onderzoeken wij met bedrijfsrecherche onderzoek schendingen van een concurrentiebeding. Ook dergelijke bedrijfsrecherche onderzoeken voeren wij uit door een medewerker of een ex-medewerker te observeren en te achtervolgen. Dat doen wij om strijdige activiteiten vast te leggen met video en op te tekenen in een rapportage dat voor de Rechtbank geldt als objectieve getuigenverklaring.

Bedrijfsrecherche onderzoek vindt plaats in heel Nederland, maar met name in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Breda, Almere en in Spijkenisse  Schiedam en Vlaardingen. Ook kunt u bedrijfrecherche onderzoekers inhuren voor bedrijfsrecherche onderzoek in Capelle aan den IJssel, Schiphol en de haven van Rotterdam.

Prive Detective en Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche in het kort

Diensten

Aanleg cameratoezicht
Chauffeursdiensten
Consultancy & Management
Directievervoer
Particulier onderzoek
Transportbegeleiding

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Prive Detective en Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche


Blaak 34 3011 TA Rotterdam
085-8009090 Klik om te bellen