Prastel Nederland


Ondernemingsweg 66 B 2404 HN Alphen aan den Rijn
0172 - 243 199 Klik om te bellen

Over Prastel Nederland

Toegangscontrole voor de installateur
"Terug naar de gezonde basis"

Te veel onnodige functionaliteiten leiden tot fouten en tijdverlies. Zeker in deze tijd niet iets waar je op zit te wachten. De afgelopen jaren zijn toegangscontrole producten uitgegroeid tot halve gebouwbeheerssystemen, hierdoor is de installatietijd enorm toegenomen en schiet vaak de technologie zijn doel (gecontroleerd toegang verlenen) totaal voorbij.

Gecontroleerd toegang verlenen is net zo simpel als het lijkt. Zolang men maar de juiste middelen inzet. Producten welke voor iedere installateur snel te doorgronden zijn, ook zonder dure en tijdrovende trainingen. Producten die ook prijstechnisch aansluiten bij de toepassing. Dus geen peperduur Zwitsers zakmes om een doodgewoon appeltje te schillen.

Prastel levert een speciaal voor de installateur compleet programma toegangscontrole welke modulair is opgebouwd. Producten die gemaakt zijn vanuit de basis van gecontroleerde toegang. Zo eenvoudig mogelijk en uitgebreid waar nodig. Van eenvoudige stand-alone centrales tot uitgebreide netwerksystemen. Van 1 gebruiker tot 10.000 gebruikers.

Prastel levert de Toegangscontrole apparatuur exclusief voor Nederland aan dealers en installateurs. Als organisatie is Prastel innovatief en ondernemend. Door een No Nonsens benadering wordt naar een optimale ondersteuning gestreefd voor onze klanten.
Prastel wordt gekenmerkt door een open en informele bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Prastel ontwikkelt en fabriceert al bijna 30 jaar innovatieve toegangscontrole producten die precies zijn afgestemd op de markt en de installateurs. De producten van Prastel kenmerken zich als betrouwbaar, hoge kwaliteit, doelmatig met een schitterend design. Door een goede balans in specificaties en productiecapaciteit is het mogelijk voor messcherpe prijzen hoogwaardige toegangscontrole te kunnen leveren.
Geen onnodige knoppen, geen onnodige functionaliteiten, geen universitaire studie nodig om het te installeren. Gewoon, precies doen wat het doen moet.

Voor vragen en adviezen kunt u ook terecht op de website: www.prastel-benelux.nl
of telefonisch tel. +31 (0) 172 - 243 199

Prastel beschikt over een complete lijn toegangscontrole producten. Van standalone code panelen en proximity lezers, tot eenvoudige centrales met ingebouwde ontvanger en netwerk / IP toegangscontrole centrales.

Alles is hierin mogelijk: registreerbare handzenders, toegang met badges/pasjes of codepaneel, anti-passback, toegang gekoppeld aan tijd en/of zone, generen van rapportages, aansturen van alarm-events etc etc.

Foto's

M1000 toegangscontrole centrale

Prastel Nederland in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Levering van beveiligingsapparatuur

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Prastel Nederland


Ondernemingsweg 66 B 2404 HN Alphen aan den Rijn
0172 - 243 199 Klik om te bellen