PF Security B.V.


Kerkeplaat 9 3313 LC Dordrecht
078 785 8393 Klik om te bellen

Klantgericht
Transparant
Kwaliteit

Over PF Security B.V.

PF Security is opgericht in 2016 en maakt gebruik van ervaren mensen met jarenlange ervaring in de beveiligings sector. Uw bedrijf behoort in professionele handen te zijn, vooral op het gebied van beveiliging. Ons hoofddoel is om de veiligheid van medewerkers, klanten en/of gebouwen te waarborgen.

 

 

Alle bewakings- & beveiligingswerkzaamheden worden uitgevoerd door geüniformeerde en gemotiveerde beveiligers.  

De beveiligers zijn in het bezit van of in opleiding voor een erkend Nederlands beveiligingsdiploma. Al naar gelang de wens van de cliënt wordt de opleiding van de beveiliger aangevuld met een BHV, EHBO, VCA en/of andere door de opdrachtgever vereiste diploma’s/certificaten.

Onze beveiligingsmedewerkers zijn veelzijdige, flexibele en dienstverlenende, vrouwen/mannen die in staat zijn zelfstandig invulling en uitvoering te geven aan de te verrichten werkzaamheden. Eigen initiatief, adequaat optreden, signaleren en controleren van “bewegingen” die niet thuishoren op, in en rond een risico-object, zijn zeer belangrijke onderdelen van hun functioneren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

PF Security B.V. in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel

Landelijke dienstverlening

Ja

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Ja

Certificeringen

Keurmerk beveiliging

Artikelen

PF Security

PF Security kenmerkt zich door haar stipte werkwijze, een professionele houding, duidelijkheid en korte lijnen. Door onze jarenlange ervaring en het ruime aanbod aan beveiligingsdiensten bieden wij een...

Onze locatie

PF Security B.V.


Kerkeplaat 9 3313 LC Dordrecht
078 785 8393 Klik om te bellen