Orion Security


Vlamoven 34 6826 TN Arnhem
06 41 41 30 82 Klik om te bellen

Over Orion Security

Wij zijn een particuliere beveiligingsorganisatie dat gespecialiseerd is in beveiliging en dienstverlening. Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van beveiliging, bent u bij Orion Security op het juiste adres.

Door het samenvoegen van twee verschillende sterrenbeelden ontstond Orion Security. Een beveiligingsorganisatie met een nieuwe kijk in de wereld van orde en veiligheid.

Orion Security, een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf dat gevestigd is in Arnhem en werkzaam is onder het door Justis goedgekeurde ND nummer, ND 4317.Wij van Orion Security, onder leiding van Dhr. B. Karasu en Dhr. A. Sarikus, bieden een uitgebreid dienstenpakket.

Dit varieert van mobiele surveillance diensten, objectbeveiliging, evenementbeveiliging, crowd management, gastheer, horecaportier, receptiediensten, transportbeveiliging, uitvaartbeveiliging, winkelsurveillance, portiersdiensten, brandwachten, ad-hoc diensten tot en met opleidingen binnen de branche.

Opleidingen die toegankelijk zijn voor iedereen met de juiste interesse. Doordat wij zelf de opleiding verzorgen zijn onze beveiligers altijd op de hoogte van de nieuwste wetten en regels.

Orion Security in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Orion Security


Vlamoven 34 6826 TN Arnhem
06 41 41 30 82 Klik om te bellen