Offerte.nl


Kabelweg 43 1014 BA Amsterdam
088-7712345 Klik om te bellen

Over Offerte.nl

Beveiligingsbedrijf nodig?

Vraag voor het beveiligen van uw bedrijf, of huis van te voren een offerte aan.

We ontvangen veel bedrijven die graag willen dat het kantoor beter is beveiligd. 

Offerte.nl werk alleen met erkende beveiligingsbedrijven samen. 

Ontvang binnen 2 minuten 5 offertes aan van beveiligingsbedrijven uit uw regio.

Camera beveiling, alarmsystem.  

Een beveiliger zorgt voor de veiligheid van mensen, gebouwen en voorwerpen. De taken van een beveiliger lopen uiteen per opdracht. Zo kan het gaan om:

toezicht houden
signaleren van ongewilde situaties
ingrijpen bij ongewilde situaties of gedrag
afnemen van controles
fouilleren
specifieke personen beschermen
communiceren met mensen
zorgen voor controle binnen groepen
gezag uitstralen en afschrikken
toegangscontroles
het afsluiten van panden
rapporteren

Het inschakelen van een beveiligingsbedrijf kan de veiligheid van jouw pand, object of persoon extra waarborgen. De beveiligers die bij een beveiligingsbedrijf werken zijn speciaal opgeleid. Dit houdt dus in dat niet iedereen zich een beveiliger kan noemen. Beveiligers werken volgens strikte protocollen met een beveiligingsplan. Via onze site kun je op snelle en eenvoudige wijze offertes aanvragen van beveiligingsbedrijven. Bovendien is het gratis.

Welke soorten beveiliging zijn er?
Er zijn talloze vormen van beveiliging te onderscheiden. Denk maar eens aan de bewaker voor de club (bouncer), een die de bank bewaakt of de stoere bodyguard van een belangrijk persoon. De volgende soorten komen veel voor:

bedrijfsbeveiliging/pand beveiliging
objectbeveiliging
evenementenbeveiliging
particuliere beveiliging/persoonsbeveiliging
handhavers en BOA’s
beveiligingsbeambten
hondenbeveiliging

Een beveiliger of een beveiligingscamera?
Een beveiliger straalt gezag uit en kan zelf bepalen wanneer ingrijpen nodig is. Beveiligingscamera’s en alarmsystemen kunnen van afstand worden beheerd of pas een signaal geven als er beweging of inbraak wordt gedetecteerd. Ze zijn goedkoper en zijn afschrikwekkend voor inbrekers. Het nadeel is dat er niemand in kan grijpen bij escalatie van een probleem.

Hoe effectief is een alarmsysteem?
Alarmsystemen zijn erg effectief in het tegengaan van calamiteiten. Ze detecteren beweging en gaan af als er geen tegensignaal wordt afgegeven - zoals het invoeren van een code. De goedkopere alarminstallaties geven alleen een geluidsignaal af. Geavanceerdere inbraakalarmen kunnen een bewakingscamera activeren of een stil signaal doorgeven aan een particuliere alarmcentrale. Ze kunnen worden ingezet in particuliere- en bedrijfsruimtes. Het installatieproces is over het algemeen vrij eenvoudig. Op het moment dat het alarmsysteem is geïnstalleerd kan deze meteen gebruikt worden. Zorg er wel voor dat je de code onthoudt.

Welke soorten beveiligingscamera’s zijn er op de markt?
Camerabewaking is veruit één van de meest gekozen vormen van beveiliging. Er zijn enorm veel soorten en maten camerasystemen. Van prul tot hightech. Verschil zit vooral in beeldkwaliteit en mobiliteit. Tegenwoordig zijn de betere systemen vaak te koppelen met een smartphone via een app. Zo heb je altijd zicht op de situatie.

dome camera
bullet camera
cube camera
360 graden camera
PTZ-camera
Bij het kiezen van een beveiligingscamera moet je letten op deze aspecten:

Wat is het aantal pixels? (resolutie)
Werkt het ’s nachts?
Wat is de kijkhoek?
Hoe ver kan worden gefilmd?
Altijd aan of bewegingssensor?
Worden de beelden opgeslagen?
Wat is objectbeveiliging?
Objectbeveiliging is – zoals de term eigenlijk al suggereert – het beveiligen van een object. Dit kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het algemeen bekende alarmsysteem. Een beveiligingssysteem kan zowel thuis als in een bedrijf worden gebruikt. Een object kan ook beveiligd worden door middel van een beveiligingscamera of door beveiligers in te schakelen. Objectbeveiliging voorkomt schade aan – of diefstal van – het object maar ook aan de mensen die zich in en rondom het object bevinden, denk bijvoorbeeld aan een winkel.

Is evenementbeveiliging nodig?
Naast het inhuren van beveiliging voor een pand of erf is het uiteraard ook mogelijk om beveiliging in te huren voor een evenement, bijvoorbeeld voor een feestje of een festival of sportevenement. Op dit soort evenementen zijn altijd veel mensen tegelijkertijd in één ruimte aanwezig. Het inzetten van beveiliging is dan essentieel om een evenement in goede banen te leiden en eventuele conflicten te voorkomen. Dit is wettelijk ook verplicht om ongelukken te voorkomen.

Wat kost beveiliging?
Welke kosten gemaakt moeten worden voor het beveiligen van een object hangt onder andere af van de vorm van beveiliging. De prijzen tussen het inhuren van een beveiliger en bijvoorbeeld het installeren van een alarmsysteem zijn erg uiteenlopend. Een professioneel beveiligingscamera systeem heb je voor enkele honderden euro’s – een bewaker inhuren kost een veelvoud daarvan als het voor langere tijd is. Daarom is het zaak eerst te bepalen welke vorm van beveiliging je wilt toepassen, om vervolgens de aanbieders van de gekozen beveiligingsvorm met elkaar te vergelijken.

Waar vind ik een beveiligingsbedrijf?
Via Offerte.nl kun je op eenvoudige en snelle wijze een beveiligingsbedrijf vinden. Middels het invullen van het aanvraagformulier op deze pagina krijg je binnen 24 uur maximaal vijf offertes op maat toegestuurd van beveiligingsbedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten en bij jou in de regio zitten. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam? Dan krijg je de offertes van beveiligingsbedrijven die in de omgeving van Amsterdam zijn gevestigd toegestuurd. Deze offertes kun je vervolgens met elkaar vergelijken op basis van dienstverlening en kosten, zodat je er zeker van bent dat je het beveiligingsbedrijf inhuurt die jou het beste van dienst kan zijn. Tevens zijn deze offertes gratis en vrijblijvend aan te vragen.

Foto's

Logo offerte.nl

Offerte.nl in het kort

Diensten

Aanleg cameratoezicht
Aanleg van beveiligingssystemen
Alarmopvolging
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Camerabewaking
Evenementbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Horecabeveiliging
Levering van beveiligingsapparatuur
Objectbeveiliging
Winkelbeveiliging
Woonhuisbewaking

Landelijke dienstverlening

Ja

VEB Erkende Installatiebedrijf

Ja

Onze locatie

Offerte.nl


Kabelweg 43 1014 BA Amsterdam
088-7712345 Klik om te bellen