NL Safety B.V


Hankweg 39 2641 WV Pijnacker
079-8889313 Klik om te bellen

Over NL Safety B.V

NL Safety B.V.

is uw installateur voor voordelige draadloze en bedrade alarmsystemen, beveiligingscamera’s en brandinstallaties. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

“Een zorgeloze beveiliging”

Wij installeren beveiligingsinstallaties, maar ook alles daaromheen. Onze ruime ervaring en gecertificeerde producten zorgen ervoor dat wij voor iedere beveiligingssituatie een oplossing kunnen bieden. Ons productassortiment is zeer uitgebreid en voldoet zodoende altijd aan uw wensen. Graag bespreken we met u wat de beste oplossing is. Wij houden hierbij altijd rekening met uw specifieke wensen en het te beveiligen object. Iedere klant, ieder object en iedere oplossing is anders. Daarom bieden wij maatwerk, zoals het hoort.

Onze professionele installateurs zorgen altijd voor een installatie waarbij het leveren van kwaliteit, veiligheid, service en aandacht voor het milieu centraal staan. Tevens zullen zij u uitgebreide uitleg en tips geven over de werking van het systeem. Mochten er zich problemen voordoen, dan is er een speciale Nederlandse handleiding beschikbaar.

Alles voor u op een rij:
– Hoogwaardige alarmsystemen, draadloos en bedraad
– Haarscherpe camerasystemen (Full-HD CCTV)
– Toegangscontrole en pasjessystemen
– Snelle service en installatie door heel Nederland
– Ervaren adviseurs en installateurs
– De beste prijs voor hoge kwaliteit!

Bij NL Safety B.V. bent u aan het juiste adres voor kwaliteit, service en vooral veiligheid. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.
Onze persoonlijke adviseur zal u informeren en helpen met al uw vragen.
Telefoonnummer: +31(0)79 8889313
E-mailadres: info@nl-safety.nl
Wilt u graag teruggebeld worden op een voor u geschikt moment? Geeft u dan per email aan wanneer u het best bereikbaar bent. Onze adviseur is in de gelegenheid u terug te bellen tijdens de volgende kantooruren: maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.30 uur.


Keurmerk (VEB)

Wat betreft de beveiliging van uw bedrijf wilt u kunnen vertrouwen op een professioneel beveiligingsbedrijf. Kies daarom voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf als NL Safety B.V. Daarmee krijgt u altijd een vakman over de vloer.

VEB Erkenning

Onze VEB erkenning betekent dat wij als beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen. Zo houden wij bij ons advies en de installatie de normen van de VRKI aan. Het VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling) is een meetinstrument dat door verzekeraars wordt gebruikt om het inbraakrisico van woningen en bedrijfspanden te bepalen.

Na oplevering ontvangt u van ons een officieel beveiligingscertificaat waaruit blijkt dat aan de VRKI is voldaan. De uitgevoerde beveiligingsklasse is in dat geval gelijk aan de geconstateerde risicoklasse. Dit certificaat wordt vaak als eis gesteld bij het afsluiten van een verzekering.
Voordelen van een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

Naast de wettelijke eisen onderwerpt het VEB zijn leden aan een aantal aanvullende kwaliteitseisen. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking. Al deze eisen worden in onderling overleg vastgesteld door de leden van het VEB. Zo profiteert u van de gecombineerde kennis van alle VEB-leden.
Branchevereniging

VEB staat voor Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, de branchevereniging op beveiligingsgebied met ruim 500 leden. Binnen de VEB zijn diverse vakgroepen opgericht: inbraak, bouwkunde, camera, brand, beveiligingsdienst, alarmcentrale en groothandel. Elke vakgroep heeft een eigen eisenpakket dat gericht is op het leveren en garanderen van kwaliteit. De VEB heeft als missie het optimaal waarborgen van de veiligheid in Nederland.

NL Safety B.V in het kort

Diensten

Aanleg cameratoezicht
Aanleg van beveiligingssystemen
Anti-kraakpand beveiliging
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Beveiligingsproducten
Bezoekersregistratie
BHV materialen
Blussystemen
Brandalarm en ontruiming
Camerabewaking
Expert op het gebied van alarmtransmissie
Inbraakpreventie
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel
Meldkamer
Noodverlichting
Service en onderhoud
Slagboominstallaties
Uitvoeren van veiligheidscontroles
Videobewakingsystemen
Winkelbeveiliging
Woonhuisbewaking

Landelijke dienstverlening

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen

Ja

VEB Erkende Installatiebedrijf

Ja

Onze locatie

NL Safety B.V


Hankweg 39 2641 WV Pijnacker
079-8889313 Klik om te bellen