National Safety Security Group (N.S.S.G.)


Marssteden 118 7547 TD Enschede

Over National Safety Security Group (N.S.S.G.)

National Safety and Security Group is een professionele organisatie die zich bezig houdt met beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord, met als doel een kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling. Kwaliteit, Flexibiliteit, Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn voor National Safety and Security Group belangrijke speerpunten.

Door het leveren van een breed aanbod aan trainingen en diensten is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied veiligheidsdiensten en veiligheidstrainingen.

Onze gecertificeerde, getrainde medewerkers en onze trainingen voldoen aan alle wettelijke eisen. Opdrachtgevers kunnen rekenen op medewerkers en docenten die hun professionaliteit in de praktijk hebben bewezen en aansluiten op het beleid en de identiteit van de organisatie waarvoor ze aan de slag gaan.

National Safety Security Group biedt een gevarieerd aanbod van opleidingen op het gebied van BHV BASIS | BHV HERHALING | CODE 95 | VCA | AED | KINDER EHBO | ONTRUIMINGSOEFENINGEN. Door praktijkgerichte situaties na te bootsen zullen uw medewerkers de stof beter tot zich nemen en beter onthouden. In geval van nood kunnen zij dan adequaat handelen en (ernstig) leed trachten te voorkomen. Ons trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Onze praktijkgerichte oefensimulaties zorgen ervoor dat de cursisten optimaal gemotiveerd zijn en daadwerkelijk real-life kunnen trainen. Al onze trainingen worden ook op incompany (inhouse) basis verzorgd. Voor al onze cursussen kunt u zich zowel individueel als in groepsverband aanmelden, wij informeren u graag geheel vrijblijvend over onze mogelijkheden en onze scherpe tariefstelling.
Dienstverlening op maat

National Safety Security Group beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van beveiligings, – en veiligheidsvraagstukken. Wij kunnen dan ook snel en effectief aan de slag in uw organisatie, waarbij wij onze werkzaamheden altijd nauwkeurig afstemmen op uw vraag. Zo kunt u altijd rekenen op maatwerk met een heldere kostenraming vooraf, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij combineren uw en onze kwaliteiten en vertrouwen op elkaars talenten. De drijvende krachten achter het succes van National Safety Security Group zijn de enthousiaste medewerkers die opdrachtgevers op hun wenken bedienen. De informele bedrijfscultuur zorgt voor een prettige werksfeer en daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor zelfontplooiing.

Foto's

National Safety Security Group (N.S.S.G.) in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

National Safety Security Group (N.S.S.G.)


Marssteden 118 7547 TD Enschede