M&W Holland Security


Croesinckplein 24-26 2722 ED Zoetermeer
06-50929531 Klik om te bellen

Over M&W Holland Security

Beste bezoeker.
Ten eerste danken wij u voor uw interesse in ons profiel. Graag stellen wij ons hier kort aan u voor. Mocht u meer informatie wensen, een offerte op laten stellen of een afspraak willen maken voor nadere kennismaking, dan zien wij het contact met u graag tegemoet. Wij sturen onze informatiemap graag aan u op. Meer informatie is ook te vinden op onze website: http://www.mwhollandsecurity.nl

M&W Holland Security is een middelgroot beveiligingsbedrijf werkzaam door heel Nederland vanuit de regio Zuid-Holland. Dankzij onze lange ervaring in ons vakgebied bieden wij u een hoge kwaliteit van dienstverlening. Onze kracht ligt vooral in onze heldere communicatie en ons team van professionele en vakkundige beveiligers.

M&W Holland Security  heeft een groot personeelsbestand met enthousiaste en gespecialiseerde collega’s. U vindt bij ons altijd de juiste match met uw organisatie! Ook gaan wij graag met u in gesprek over begeleiding, coaching on the job, trainingen en eventueel zelfs outsourcing van uw eigen medewerkers.

M&W Holland Security  kan u een breed pakket van beveiligingsdiensten aanbieden. Hieronder vallen onder meer  objectbewaking, evenementbeveiliging, adhoc dienstverlening, mobiele surveillance en receptiediensten. Wij stemmen altijd met u af wat in uw situatie passend is. Wij zien onze samenwerking dan ook als een partnership waar beide partijen optimaal van kunnen profiteren. Onze omvang maakt ons flexibel en onze betrokkenheid is groot! Vandaar onze slogan: We succeed in your security!

       

Foto's

M&W Holland Security in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingspersoneel

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

M&W Holland Security


Croesinckplein 24-26 2722 ED Zoetermeer
06-50929531 Klik om te bellen