Munimentum Group


Atoomweg 63 3542 AA Utrecht
030-2029100 Klik om te bellen

Over Munimentum Group

Munimentum Group levert high-end security en professionele vervoersdiensten. Onze corebusiness is het beveiligen en vervoeren van personen in zowel Nederland als in Europa. Daarnaast focussen we ons op het oplossen van veiligheidsvraagstukken en het analyseren van risico’s voor zowel personen als organisaties.

Wij doen dit al sinds 2007 met veel succes. Onze drijfveer is een toegevoegde waarde leveren aan de veiligheid in de maatschappij en een toegevoegde waarde creëren aan de efficiency en veiligheid van ondernemingen en individuen zodat ze ongestoord hun werk kunnen doen.

Wij staan garant voor onze kwaliteit en services. Niet alleen bedienen wij in de hoogste klassen bedrijven en personen, wij doen dit op een uiterst professioneel niveau. Wij onderscheiden ons door onze discretie, betrokkenheid en oog voor detail. Ook onze cliënten zien dit en benoemen dit. Dat is de reden dat we zowel nationaal als internationaal steeds meer worden aanbevolen.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid, hebben de juiste ervaring en expertise, zijn altijd representatief en op de achtergrond aanwezig. Wij vallen niet op totdat we moeten opvallen. Wij werken uitsluitend met kwaliteit en daarmee dus ook met de nieuwste en hoogste classes van vervoersmiddelen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening? Wij maken graag een afspraak met u om uw situatie te bespreken en deze efficiënt en kostenbesparend in te richten met uiteraard een hoge mate van veiligheid.

Munimentum Group in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Beveiligingsopleidingen
Chauffeursdiensten
Consultancy & Management
Crisis management
Ehbo
Levering van beveiligingspersoneel
Objectbeveiliging
Ontruimingsoefeningen
Particulier onderzoek
Persoonsbeveiliging
Receptiediensten
Uitvoeren van veiligheidscontroles
Weerbaarheidstrainingen
Woonhuisbewaking

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Munimentum Group


Atoomweg 63 3542 AA Utrecht
030-2029100 Klik om te bellen