Mactwin Security


P v M Gelderland Oranje 12 6666 LV Heteren
026-4792233 Klik om te bellen

Over Mactwin Security

Mactwin Security is een system integrator en aanbieder van innovatieve, maar bovenal effectieve en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen. We integreren toegangscontrole, inbraakdetectie, camera-observatie, video analyse, branddetectie en andere beveiligingsystemen in projecten. Mactwin is een kennisbedrijf met een sterke focus op de klant.

Mactwin is een zelfstandige organisatie die bestaat uit gedreven beveiligings- en veiligheidsexperts. Met onze dienstverlenende instelling en professionele aanpak zijn we de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een serieuze en gewaardeerde partij binnen de Nederlandse beveiligingsmarkt. Mactwin onderscheidt zich door beveiligingsoplossingen die het verschil maken, die risico’s werkelijk minimaliseren en aansluiten bij specifieke situaties. We maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde innovatieve producten, waar nodig aangevuld met eigen ontwikkelde (deel)producten. Daarmee dragen we bij aan de continuïteit van uw organisatie.

Producten en diensten
Naast de implementatie van de verschillende OBE (Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische) maatregelen kunt u ook het volledige beheer en onderhoud van deze maatregelen bij ons onderbrengen. Daarnaast managen wij de uitbesteding van de manbewaking, het contracteren en het aansturen van de Particuliere Alarm Centrale (PAC) en de begeleiding van operationele Security activiteiten binnen uw organisatie.

Indien gewenst kunt u ook de regie over de security binnen uw organisatie aan Mactwin overdragen. Onze Security Experts worden dan verantwoordelijk voor een continu en optimaal kwaliteitsniveau van uw security systemen. Onderdeel van deze rol is het uitvoeren van risicoanalyses en/of periodieke security audits die inzicht geven in uw security niveau. Op basis daarvan adviseren wij u zonodig proactief over mogelijke verbeteringen en optimalisatie van uw beveiliging. Altijd afgestemd op uw behoefte.

Foto's

Mactwin Security in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Brandalarm en ontruiming
Levering van beveiligingsapparatuur

Landelijke dienstverlening

Ja

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

Onze locatie

Mactwin Security


P v M Gelderland Oranje 12 6666 LV Heteren
026-4792233 Klik om te bellen