MAATbeveiliging b.v.


Essebaan 77 2908 LJ Capelle aan den IJssel
010-7144941 Klik om te bellen

Over MAATbeveiliging b.v.

Wie is MAATbeveiliging b.v.
In een klimaat waarin de maatschappelijke roep om veiligheid sterk toeneemt, tendeert de vraag naar private bewaking en beveiliging. Steeds meer bedrijven, instellingen en instanties laten de zorg voor de veiligheid van mensen, goederen en objecten over aan particuliere beveiligingsbedrijven.

Het aanbod vanuit de bewaking- en beveiligingsbranche is groot. Dat maakt het voor u niet gemakkelijk om in deze een geschikte partner te vinden. Wellicht komt daar vandaag verandering in.
U maakt kennis met een van meest gespecialiseerde beveiligingsbedrijven in de
“Retail c.q. detailhandel”

“MAATbeveiliging b.v.”

MAATbeveiliging b.v. is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf, waarvan het management een zéér ruime werkervaring heeft opgedaan bij de Politie en in de Retailbranche.
Met deze kennis en werkervaring kunnen wij onze klanten (een) op MAAT gesneden dienst(en) aanbieden, waar de klant als opdrachtgever bij ons te allen tijde centraal staat.

Verder staat MAATbeveiliging b.v. voor een open communicatie structuur, u communiceert alleen rechtstreeks met het “management”, daardoor zijn we in staat direct bij te sturen c.q. in te grijpen op momenten dat dit van ons wordt verwacht.
Voortgang wordt in eerste instantie wekelijks en later minimaal een keer in de maand met u persoonlijk besproken.
Ons motto “de juiste man op de juiste plaats”, staat bij ons op de 1e plaats.

Met onze vele medewerkers, die gespecialiseerd zijn in de winkelsurveillance, zijn wij een middelgrote organisatie, die vasthoudt aan “korte lijnen”, “vaste beveiligingsbeambten”, en een “flexibele 24-uur-paraat-mentaliteit. Wij zijn uit op een intensieve samenwerking met onze klanten en streven ernaar om van de beveiliging een verlengstuk van uw organisatie te maken.

Reeds jaren verzorgt MAATbeveiliging b.v. de totale beveiliging van een groot aantal gerenommeerde retail- organisaties.
Desgewenst willen wij onze huidige opdrachtgevers bij u bekend maken en het staat u uiteraard geheel vrij om onze referenties na te vragen.

Wij staan altijd open voor uw problematiek en bieden voor u altijd een op MAAT gesneden oplossing!
MAATbeveiliging b.v. staat voor de missie:

”Veiligheid vereist MAATwerk”

Foto's

MAATbeveiliging b.v. in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingspersoneel

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

MAATbeveiliging b.v.


Essebaan 77 2908 LJ Capelle aan den IJssel
010-7144941 Klik om te bellen