Lobeco Beveiligingen B.V.


Taco Scheltemastraat 5 2597 CP 's-Gravenhage
0703143143 Klik om te bellen

Over Lobeco Beveiligingen B.V.

Lobeco Beveiligingen verkoopt kwalitatieve producten, diensten en totaaloplossingen op het gebied van elektronische beveiliging aan installateurs en ICT’ers. Bovendien heeft Lobeco een eigen afdeling Support voor assemblage, 24-uurs onderhoud & service, reparatie en vervanging van bestaande systemen. Verder ondersteunt Lobeco de klant met uitgebreide projectbegeleiding, inbedrijfstellen, certificeren, trainingen, marketinghulp, een telefonische helpdesk en een snelle levering van producten uit voorraad.

Lobeco Beveiligingen heeft door specialistische kennis, ervaring en innovatie gezorgd voor vooraanstaande richtlijnen en nieuwe producten in Nederland op het gebied van onze productgroepen branddetectie, inbraakbeveiliging, cameratoezicht en toegangsbeheer. Met als resultaat dat we de grootste onafhankelijke distributeur van Nederland zijn.

De medewerkers van Lobeco Beveiligingen streven ernaar om zich te onderscheiden door een persoonlijk contact met de klant, met een tevreden resultaat als gezamenlijk doel. Daarnaast is Lobeco als enige distributeur nog een echt Nederlands bedrijf. Al meer dan 35 jaar staan we met beide benen in de Nederlandse installateurs- en beveiligingswereld, vanuit ons pand in Den Haag.

Lobeco Beveiligingen weet als elektronisch beveiligingsbedrijf als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid is. Daarom is Lobeco ISO-gecertificeerd, NCP erkend PvE-opsteller brandmeldinstallaties en NCP erkend branddetectiebedrijf.

Lobeco Beveiligingen, dat werkt zeker!

Lobeco Beveiligingen B.V. in het kort

Landelijke dienstverlening

Ja

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend

Ja

Onze locatie

Lobeco Beveiligingen B.V.


Taco Scheltemastraat 5 2597 CP 's-Gravenhage
0703143143 Klik om te bellen