KWBS Winkel Beveiliging Systemen


Kruin 1 1275 AX Huizen
035 888 8672 Klik om te bellen

Over KWBS Winkel Beveiliging Systemen

KWBS is specialist in winkel- en artikelbeveiliging. Gevestigd in Huizen (N-H), wij bedienen geheel Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van winkelbeveiliging, camerabewaking en klantentelling hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Onze klantenkring bestaat uit grote retailorganisaties en kleinere winkelbedrijven. Tevens zijn wij gespecialiseerd in klanten- en bezoekerstellers. KWBS is exclusief partner van Checkpoint Systems beveiligings-systemen waaronder de bekende beveiligingspoortjes. 

Klantentelling
Weten wanneer hoeveel bezoekers komen en gaan is belangrijke informatie voor u als ondernemer. Onze klantentellers beantwoorden de volgende vragen: Hoeveel bezoekers komen er per dag in uw winkel en hoeveel daarvan zijn kopende klanten? Hoeveel personeel moet ik inzetten? Heeft de promotie het gewenste effect gehad? Waarom is de conversie in winkel A beter dan in winkel B? Alle tellingen centraal overzichtelijk gepresenteerd, om uw omzet te maximaliseren en de kosten te minimaliseren.

Camerabeveiliging
Een goed camerasysteem helpt u om de diefstal te verminderen. Wij bieden altijd IP camera’s aan met hoge beeldkwaliteit waar u makkelijk mee kunt werken op de momenten wanneer het noodzakelijk is. Geen moeilijke opzoekmethodes die u veel tijd kosten maar snel naar de juiste beelden spoelen, opslaan, uitprinten of doorsturen is eenvoudig te doen. Ook zijn de camera’s uitgerust met infrarood zodat bij een inbraak beeldmateriaal geregistreerd wordt. Meekijken op een tablet of smartphone is uiteraard ook mogelijk. In combinatie met de artikelbeveiligingssystemen van Checkpoint Systems bieden wij een solide totaaloplossing.

Winkelbeveiliging
Met gedegen artikelbeveiliging bent u de winkeldief een stap voor. Onze partner Checkpoint Systems is marktleider op het gebied van artikelbeveiliging door middel van top kwaliteit beveiligingspoortjes. KWBS is franchisenemer van Checkpoint Systems en heeft zijn eigen rayons in Nederland. Naast de winkelbeveiliging door middel van detectiepoortjes leveren wij ook autonoom werkende systemen waar geen poortjes bij nodig zijn. Wilt u uw winstderving tegen gaan? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Foto's

KWBS Winkel Beveiliging Systemen in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Winkelbeveiliging

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

KWBS Winkel Beveiliging Systemen


Kruin 1 1275 AX Huizen
035 888 8672 Klik om te bellen