Iris Security


Halkade 4 1976 DC IJmuiden
0251-222616 Klik om te bellen

Over Iris Security

Oog voor veiligheid, hart voor mensen.
Iris Security is een organisatie die groot is geworden door "klein" te blijven. Persoonlijke betrokkenheid en contact met onze relaties is de basis van onze dienstverlening.

De visie

Onze relatie met de klant staat centraal in alle opzichten. Deze is terug te vinden in drie kernbegrippen, de definitie van een relatie, die in het bedrijfsproces van Iris Security zijn ingevoerd:

•Kennis van de werkwijze en de behoefte van de klant, kennis van de specifieke werkprocessen van de klant, kennis van de structuur en cultuur van de klant.
•Vertrouwen van de klant op basis van bewezen diensten, professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit, stabiliteit en flexibiliteit.
•Structurele contactmomenten.
De vestiging
Iris Security heeft destijds gekozen voor een centrale lokatie in Haarlem. De keuze voor deze lokatie in Haarlem is gemaakt vanwege de centrale ligging en de uitbreidingsmogelijkheden. Oprichting van een nevenvestiging in Noord-Brabant heeft inmiddels plaats gevonden. Tevens zullen er nevenvestigingen worden opgericht in Zuid-Holland, en Utrecht.

Foto's

surveillance voertuigen

Iris Security in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

Onze locatie

Iris Security


Halkade 4 1976 DC IJmuiden
0251-222616 Klik om te bellen