Integrated Security Solutions


Berkelse Poort 135 2651 JX Berkel en Rodenrijs
0105121644 Klik om te bellen

Over Integrated Security Solutions

Integrated Security Solutions is het bedrijf waar u als installateur terecht kunt met vragen en projecten waarbij integratie van verschillende disciplines op het beveiligingsvlak vereist zijn.

Hierbij valt onder meer te denken aan een volledig toegangsbeheer systeem conventioneel of IP bases gecombineerd met Inbraakbeveiliging en Camerabeelden met plattegronden. Ook een koppeling met werktijdregistratie, kentekenherkenning, Irisscan of betalingssystemen behoort hier tot de mogelijkheden.

Niet alleen een juist advies voor de te gebruiken producten maar ook de componenten zelf zijn via Integrated Security Solutions beschikbaar.

Heeft u als installateur alleen maar behoefte aan een partij voor hulp en ondersteuning als gesprekspartner in een offertetraject hoeft dit geen probleem te zijn. Het enige dat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons kantoor waarna we een vrijblijvend advies kunnen uitbrengen of desnoods een afspraak met een demonstratie kunnen verzorgen.

Integrated Security Solutions beschikt over een geruime dosis kennis en ervaring in diverse projecten, systemen en componenten zodat u als installateur terug kunt vallen op deze informatie waardoor u uw klant kunt voorzien van de beste oplossing voor hun behoefte.

Integrated Security Solutions in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Integrated Security Solutions


Berkelse Poort 135 2651 JX Berkel en Rodenrijs
0105121644 Klik om te bellen