Intarajob


15 A-F 1505 HJ

Over Intarajob

Intrajob is professionele en gespecialiseerde uitzendbureau die met name opereert in de beveiligingsbranche en brandwacht. Daarnaast leveren wij ook professionele en betrokken uitzendkrachten aan productiebedrijven en bouwbedrijven.

IntraJob investeert constant in haar eigen medewerkers, waardoor zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht voordelen hieruit kan halen. Periodiek worden er trainingen en cursussen aangeboden zoals BHV, EHBO, agressietraining en VCA, welke door professionele externe partijen worden gegeven. Intrajob levert al jaren gekwalificeerde beveiligers en brandwachters aan haar toonaangevende (internationale) opdrachtgevers.

Onze medewerkers zijn loyaal, oplossingsgericht en flexibel, waardoor zij in een korte tijd zich goed kunnen aanpassen aan het bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. 

Intrajob B.V. heeft ook een zusteronderneming beveiligingsopleiding “ Shadow Academy” in leven gebracht welke diverse opleidingen biedt in de beveiliging, brandwacht, VCA, BHV, EHBO e.d. Hiermee waarborgen wij de professionaliteit en vakkundigheid van onze medewerkers. Indien een opdrachtgever specifieke kwalificatie eisen stelt, kunnen wij daarop snel anticiperen en de beste opleidingen aan onze medewerkers bieden.

Tevens willen wij met trots aankondigen dat Intrajob B.V. een  gecertificeerde uitzendbureau is.