IDIS Nederland BV


De Slof 9 5107 RH Dongen
0162-387247 Klik om te bellen

Over IDIS Nederland BV

IDIS is meer dan leverancier van CCTV-producten, IDIS denkt mee, adviseert en innoveert. Wij bieden u een krachtige bundeling van kennis gecombineerd met de implementatie van de nieuwste technieken in zowel hardware als software.

Technologie en advies op maat

Bij IDIS speelt technologie en advies op maat een belangrijke rol. Er wordt waar nodig geassisteerd bij de ontwerpfase van een observatie- en registratie-oplossing en er worden cursussen gegeven waarin de werking van nieuwe producten wordt uitgelegd.

Innovatieve totaaloplossingen

Door het meedenken en het bieden van innovatieve totaaloplossingen is IDIS (voorheen Divitec) uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende CCTV leveranciers in de Benelux. Er wordt uitsluitend geleverd aan de erkende installateur om kwaliteit te waarborgen.

Dé perfecte CCTV partner

De belangrijkste doelstelling van IDIS is het bieden van kennis en kwaliteit. Het geleverde eindproduct voldoet hierdoor altijd aan de wensen en eisen van de eindgebruiker. Ook aftersales, support en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit maakt IDIS tot de perfecte partner in effectieve camera-observatie-oplossingen.

IDIS Nederland BV en IDIS Belgium BVBA maken deel uit van de Divitec Groep.

Foto's

IDIS logo

IDIS Nederland BV in het kort

Diensten

Levering van beveiligingsapparatuur

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

IDIS Nederland BV


De Slof 9 5107 RH Dongen
0162-387247 Klik om te bellen