Iconic security


Haansbergseweg 14A 5121 LJ Rijen
06-29232416 Klik om te bellen

Over Iconic security

Over Iconic Security

Oprichters Danny en Dina hebben Iconic Security opgericht vanuit een passie voor ondernemen en een wens om zo servicegericht mogelijk te kunnen werken. Wij vinden het enorm belangrijk dat zowel onze klanten als onze werknemers zich bij ons écht thuis voelen. Wij streven ernaar om het meest persoonlijke en klantvriendelijke beveiligingsbedrijf te worden. Dit doen wij door veel service te bieden, iedereen in zijn kracht te zetten en transparant te communiceren. Bij ons ben je alles behalve een nummertje, wij maken alle beloftes waar en overtreffen deze zelfs!

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij leveren hoogwaardige diensten die volledig aan jouw wensen voldoen. Ieder project is immers anders en heeft verschillende voorbereidingen en uitvoering nodig. Hieronder vind je een overzicht van een aantal diensten waarvoor je bij ons terecht kunt:

  • Objectbeveiliging
  • Winkelbeveiliging en Brandpreventie
  • Evenementenbeveiliging
  • Receptiediensten en horeca
  • Zorgbeveiliging
  • Terreinbeveiliging en transport
  • Mobiele surveillance
  • Assertiviteitstrainingen
  • Beveiliging op bruiloften en uitvaarten

Daarnaast kunnen wij jouw bedrijf ook alle werk op het gebied van werving en selectie uit handen nemen met onze dienst Iconic Match. Hierbij zoeken wij voor jouw bedrijf naar een goede werknemer die je zelf in dienst kunt nemen. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Doordat wij ook alarmsystemen en camerasystemen verkopen, kunnen wij je een totaalconcept in beveiliging bieden. Je kunt afzonderlijke producten kopen, maar ook kiezen voor één van onze pakketten, waarin je alle producten vind die je nodig hebt.

Waarom kies je voor Iconic Security?

Wij kunnen snel schakelen en onze mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nou op zoek bent naar een beveiliger die jouw pand ’s avonds afsluit of receptiediensten voor jouw evenement, Iconis Security staat graag voor je klaar met raad en daad. Wij vinden elk individu belangrijk en hechten veel waarde aan het opbouwen van een sterke relatie met onze klanten en werknemers.

Staat hetgeen waar jij naar op zoek bent hier niet tussen? Geen zorgen. Wij stellen onze diensten op maat samen. Bekijk uitgebreidere informatie over onze mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Graag verwelkomen we je snel op ons kantoor voor een kopje koffie.

Foto's

Iconic security in het kort

Diensten

Ad-Hoc
Advies
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Beveiligingsopleidingen
Beveiligingsproducten
Bezoekersregistratie
Evenementbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Horecabeveiliging
Levering van beveiligingspersoneel
Objectbeveiliging
Winkelbeveiliging
Woonhuisbewaking

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Iconic security


Haansbergseweg 14A 5121 LJ Rijen
06-29232416 Klik om te bellen