Galaxy Security Services


Terp 6 2616 LP Pijnacker
015-3107078 Klik om te bellen

Over Galaxy Security Services

Galaxy Security


Een organisatie die verschillende taken uitvoeren zoals beveiliging van objecten, asielzoekerscentra, opvang- en vaccinatielocaties, bouwterreinen en evenementenbeveiliging met aanvullende diensten zoals servicemedewerkers en onze toiletdames de Zékwéven.

Tevens kunt u gebruik maken van de kennis het adviesbureau en consultancy.

Objectbeveiliging
Objectbeveiliging is vaak een combinatie van beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op eén of meerdere locaties.

Door onregelmatige controlerondes uit te voeren en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale ruimtes gecontroleerd.

Er wordt tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot de taken.

Beveiliging Asielzoekerscentra, opvang- en vaccinatielocaties

Voor het goed beveiligen van asielzoekerscentra en opvanglocaties heb je ervaren beveiligers nodig om een goed resultaat te behalen. Het je goed kunnen verplaatsen in de mensen van deze locaties en om kunnen gaan met mogelijk trauma’s.

Galaxy Security heeft hier ervaring in kunnen opbouwen door onder andere het beveiligen van de pop-up vaccinatie en opvanglocaties.

Beveiliging bouwterrein

Om uw bouwterrein te beveiligen kunnen wij volgende werkzaamheden uitvoeren:

· onregelmatige controle rondes;

· observatie om signalering van afwijkende situaties te constateren.

· Toegangscontrole voor het identificeren en registreren van medewerkers, bezoekers en leveranciers.

· Preventie en lokalisering van diefstal en (opzettelijke) schade op locatie.

· Het zorgen voor een correcte afhandeling van een incident.

Evenementen

Het organiseren van een evenement of festival is tegenwoordig niet zo eenvoudig meer. Er zijn veel regels waar aan moet worden voldaan. Een van deze regels is dat er een gecertificeerd beveiligingsbedrijf moet worden ingeschakeld.

Een goed beveiligingsbedrijf neemt de organisator werk uit handen en kan de organisatie adviseren om bepaalde onwenselijke situaties te voorkomen.

Evenementenbeveiliging is niet te vergelijken met bij objectbeveiliging. De beveiligers hebben andere kwaliteiten nodig om een goed evenementenbeveiliger te zijn.

Veel beveiligers worden dan ook intern opgeleid (ESO) om de taken zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Het aansturen en leiding geven aan een festival of evenement is alleen mogelijk als je genoeg ervaring hebt opgedaan in de evenementenbeveiliging.

De liaison onderhoud het contact met de organisatie, politie, gemeente, medische hulpverlening (EHBO) en andere diensten.

De coördinator stuurt het festival aan en zorgt dat alles naar wens verloopt en voorziet de Liaison van de nodige informatie. Samen met de centralist wordt alles gemonitord en aangestuurd.

Galaxy Security heeft deze ervaring in de afgelopen 30 jaar opgedaan door onder andere festivals als Bevrijdingsfestival Den Haag, Parkpop, Dunya, KoninginneNacht, 200 jaar Koninkrijk, Mega Carnaval Party Albergen, Oranjeverenigingsfeesten, het kom erbij festival, Strandwalfestival, Zomercarnaval Rotterdam Unlimited, Pal Mundo Festival, Dobbe Lentefestival, Feestweek Schipluiden en Theaters Beverwijk, leiden en Den Helder.

Servicemedewerkers

De laatste jaren werken er steeds meer servicemedewerkers op evenementen. De reden is dat organisaties van evenementen steeds meer taken uitbesteed bij de beveiligingsbedrijven zoals kaartcontrole, leeftijdsbandjes of toegangsbandjes omdoen, bewaken van de nooduitgangen.

Allemaal taken die gericht zijn op service en niet perse door een beveiliger moeten worden uitgevoerd.

Evenementenbeveiliging is seizoensgebonden en in een kort tijdsbestek vinden veel festivals plaats.

Dit heeft ervoor gezorgd dat in veel periodes een flink tekort is aan ervaren krachten en beveiligers.

Veel servicemedewerkers gaan dan ook de opleiding Event Security Officer (ESO) volgen oftewel evenementenbeveiliger. Dit is een kleine stap om meer continuïteit te krijgen in de werkzaamheden aangezien je meer taken mag uitvoeren. Wil je deze opleiding volgen meld je aan!

Adviesbureau en consultancy Festivals en evenementen

Festivals of evenementen organiseren vereist een hoop tijd en kennis. Een evenement begint met een goed plan zoals een beveiligingsplan en een calamiteiten- en verkeersplan.

Een beveiligingsplan vormt het startpunt van de veiligheid van ieder evenement of organisatie. Het document bevat alle belangrijke maatregelen die worden genomen omtrent de beveiliging van de desbetreffende locatie.

Een verkeersplan heeft tot doel om de bezoekers/deelnemersstromen te regelen en de overlast voor bedrijven, bewoners en de overige weggebruikers zo veel mogelijk te beperken.

Per gemeente verschilt vergunningsprocedure, dus informeer eerst wat de voorwaarden zijn.

Een gemeente (de vergunningverlenende instantie) stelt een minimum aantal beveiligers vast, en dit wordt ook als vergunningsvoorwaarde vastgesteld. Dit wordt gedaan met een verdeelsleutel dit verschilt per gemeente.

Verdeelsleutel

Verdeelsleutels worden door diverse gemeentes gebruikt, bijvoorbeeld verdeelsleutels 1:100 en 1:250 worden regelmatig toegepast. Dit houdt in: 1 beveiliger per 100 of 1 beveiliger per 250 bezoekers.

Andere factoren die ook moeten worden meegenomen zijn:

- de locatie van het evenement of festival de activiteiten, de doelgroep en de risico’s;

- kennis en kunde en de capaciteit van de organisatie en het beveiligingsbeveiligingsbedrijf;

Advies evenementenbeveiliging

Heeft u advies nodig voor uw evenement of festival? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag en vrijblijvend.

Galaxy Security Services in het kort

Diensten

Animale beveiliging
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging met hond
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Beveiligingsopleidingen
Directievervoer
Ehbo
Evenementbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Hekwerk en toegangscontrole
Horecabeveiliging
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel
Objectbeveiliging
Persoonsbeveiliging
Receptiediensten
Uitvoeren van veiligheidscontroles
Winkelbeveiliging
Woonhuisbewaking

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Galaxy Security Services


Terp 6 2616 LP Pijnacker
015-3107078 Klik om te bellen