Fred beveiligt


Overtoom 485 1054 LG Amsterdam
020 6122 586 Klik om te bellen

Over Fred beveiligt

Beveiligingsbedrijf Fred beveiligt is opgericht in 1996 en is specialist op het gebied van fysieke beveiliging en receptiediensten. Onze professionals zijn dagelijks actief in heel Nederland, bij bedrijven, overheden en particulieren, van klein tot groot.

Wij stellen uiteraard hoge eisen aan onze medewerkers. Medewerkers dienen over de benodigde diploma’s te beschikken en worden gescreend door de dienst Justis van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Onze zorgvuldige selectie- en aanstellingsprocedure draagt er toe bij dat wij werken met enthousiaste teamleden, die voldoen aan de eisen van onze opdrachtgevers en passen binnen de cultuur van deze organisaties.

Van onze beveiligers kunt u verwachten dat zij professioneel en actief optreden, waarbij alert zijn alleen niet voldoende is.
Fred beveiligt is houder van het certificaat ISO 9001:2015, waarmee wij aantonen een professionele, betrouwbare en integere dienstverlenende beveiligingsbedrijf te zijn, die zijn organisatie op orde heeft en kwalitatief goede beveiligingsdiensten levert.

Diensten

Ad-Hoc
Advies
Anti-kraakpand beveiliging
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging met hond
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Bike patrol
Chauffeursdiensten
Crisis management
Directievervoer
Evenementbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Levering van beveiligingspersoneel
Objectbeveiliging
Persoonsbeveiliging
Receptiediensten
Verkeersregelaar
Winkelbeveiliging
Woonhuisbewaking

Onze locatie

Fred beveiligt


Overtoom 485 1054 LG Amsterdam
020 6122 586 Klik om te bellen