FeDa Security Solutions


Dragonder 49i 5555 XZ Valkenswaard
040-2988985 Klik om te bellen

Over FeDa Security Solutions

FeDa Security Solutions heeft in 2014 haar deuren geopend voor de beveiligingsbranche. Door passie en talent met elkaar te combineren, hebben wij een doeltreffend en efficiënt nieuw concept kunnen ontwikkelen, waardoor we op een "modernere" manier beveiligingsdiensten kunnen aanbieden. Veiligheid wordt hierdoor nog meer een ware beleving en zichtbaarder dan ooit.

Het inmiddels bewezen concept, omschrijft ons als een beveiligingsbedrijf met een duidelijke focus. Waar anderen veelal een scala aan diensten leveren, concentreren wij ons op een beperkt aantal "specifieke" diensten. We willen niet alles kunnen aanbieden, alleen de diensten waar we in gespecialiseerd zijn. Dat is het beveiligen van evenementen en horecagelegenheden, het beveiligen van hotels, congressen en het beveiligen van gebouwen en eigendommen.

Ons concept is gebaseerd op drie belangrijke kernwaarden, welke onze visie vertalen en hieronder verder staan beschreven. ?

Persoonlijk

Het is onze belangrijkste kernwaarde, omdat beveiliging iets heel persoonlijks is. Met ruim 18 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, weten we hoe belangrijk dit is. We hebben gezien en geleerd hoe het moet, maar vooral ook hoe het "niet" moet. We kiezen dan ook graag voor een persoonlijke benadering en een persoonlijke aanpak. We willen ons graag verdiepen in uw opdracht, maar ook in u als opdrachtgever, uw achtergrond, enzovoorts. Zo kunnen we ons optimaal inleven en maximaal presteren. Simpelweg omdat we begrijpen waar het over gaat en welk belang u als opdrachtgever heeft. ?

Betrouwbaar

Wij zullen uw opdracht alleen aannemen, als wij ervan overtuigd zijn een bijdrage te kunnen leveren aan de totale veiligheid van uw opdracht. Zo weet u zeker dat u kiest voor een bedrijf, dat zich maximaal wil inspannen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Als we uw opdracht aannemen, spreekt u het vertrouwen in ons uit, dat wij zullen vertalen in kwaliteit. Vertrouwen is heel belangrijk en zeker als het om veiligheid gaat. Dat zien we terug in de lange termijn relaties met onze klanten, waar vertrouwen de basis vormt van onze relatie. Simpelweg omdat we doen wat we zeggen en onze beloften nakomen. ?

Transparant

In onze ogen is transparantie onmisbaar en draagt het bij aan het vertrouwen van onze relaties. We proberen zo goed mogelijk met u mee te denken over de invulling van uw opdracht. Deze invulling zullen we daarna vertalen in een heldere kostencalculatie. We kijken samen hoe onze aanbieding past binnen uw budget. We hebben geen verborgen kosten, dubbele belangen of dubbele agenda's. We laten u zien wat we nodig hebben. Zowel voor-, tijdens- en na de opdracht blijft onze transparantie volledig gewaarborgd. Dit doen we door te zorgen voor diverse verslagleggingen en heldere rapportages.

Foto's

Kom jij ons team versterken?

Diensten

Ad-Hoc
Advies
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging met hond
Beveiliging particuliere panden
Beveiligingsadvies
Bezoekersregistratie
Bike patrol
Brand-en sluitrondes
Brandalarm en ontruiming
Camerabewaking
Consultancy & Management
Crisis management
Evenementbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Hekwerk en toegangscontrole
Horecabeveiliging
Inbraakpreventie
Integrale veiligheidsinspecties
Interim manager
Levering van beveiligingspersoneel
Noodverlichting
Objectbeveiliging
Ordehandhaving
Particulier onderzoek
Receptiediensten
Risk management
Woonhuisbewaking

Onze locatie

FeDa Security Solutions


Dragonder 49i 5555 XZ Valkenswaard
040-2988985 Klik om te bellen