Euro Kite Security


Herman Heijermanslaan 11 5531 TB Bladel
0031-6-15853225 Klik om te bellen

Over Euro Kite Security

Euro Kite Security is er voor uw veiligheid en de veiligheid van uw gasten waar dan ook. Beveiliging gaat verder dan een veilig gevoel alleen.

Wij zijn daarom meer dan een beveiligingsorganisatie.
Wij zijn dé partner voor de persoonlijke zorg voor uw veiligheid.

U kunt van ons het volgende verwachten:

Betrouwbaar: U geeft een belangrijk deel van uw pand, evenement, horecagelegenheid of zelfs van een persoon uit handen. Dit realiseren wij ons goed. Vandaar dat wij u, uw pand of uw evenement met de grootste zorg beveiligen. Wij zijn altijd aanwezig. Rustig, geconcentreerd, en alert.

Klantgericht: Wij hebben niet alleen oog voor ons vak, maar ook voor u en uw gasten. Wij komen onze afspraken na, communiceren open en helder met u en passen ons snel aan in uw omgeving. Uw tevredenheid is ons visitekaartje.

Veilig: Al onze goedopgeleide medewerkers zijn professionals in hun vak. Of het nu gaat om een pand, een evenement of een persoon, zij weten wat veiligheid is. Zij zijn zeker van hun zaak. Altijd voorbereid op het onverwachte. Met een professionele en veilige werkwijze.

Wij werken niet aan veiligheid alleen. Wij werken met uiterste zorg aan een veilige en betrouwbare relatie met u, waarin uw belang centraal staat.

Euro Kite Security realiseert, samen met haar opdrachtgevers, betrokken overheden en eigen medewerkers, bij alle opdrachten een gedegen Plan Van Aanpak, waarin het risico acceptabel is en voldoende voorzorgsmaatregelen zijn genomen.

Het gaat hierbij niet alleen om het voldoen aan de wettelijke regelgeving, maar ook om het uitdragen van onze persoonlijke kwaliteit en service op maat.


Euro Kite Security
Herman Heijermanslaan 11
5531 TB – Bladel
00-31-6-15853225
info@eurokitesecurity.nl
www.eurokitesecurity.nl

dé partner voor de persoonlijke zorg voor úw veiligheid

Foto's

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Onze locatie

Euro Kite Security


Herman Heijermanslaan 11 5531 TB Bladel
0031-6-15853225 Klik om te bellen