Eagle Dienstverlening in Service & Veiligheid


Henri ter Hallsingel 154 2284 XH Rijswijk zh

Over Eagle Dienstverlening in Service & Veiligheid

Eagle Dienstverlening B.V. levert servicegerichte bedrijfsdiensten. Het "One Stop Shopping Model" vormt hiervoor de basis: verschillende diensten ondergebracht bij één overkoepelende organisatie. Van Dienstverlening naar Dienstbeleving!!
Met Eagle Dienstverlening (Bedrijfsdiensten) spelen we reeds jaren in op de wensen en behoeftes van opdrachtgevers op het gebied van, persoonlijke beveiliging als zowel bedrijfsbeveiliging en bewaking. Eagle Dienstverlening levert u bovendien service gerichte medewerkers in de vorm van portiers en telefonistes, receptiemedewerkers, huismeesters enz.

Met onze mobiliteits- / chauffeursdiensten zorgt Eagle voor een productieve verplaatsing van u of uw medewerkers. Eagle zorgt ervoor dat het inhuren van een privéchauffeur of directiechauffeur geen lastige afweging meer is, maar een duidelijke keuze tussen het maken van winst en het verliezen van tijd.

Eagle Dienstverlening zorgt met haar diensten in de verkeersmobiliteit er voor dat uw wegwerkzaamheden of evenement veilig zijn voor uw personeel en gasten als ook voor het overige verkeer door goed opgeleide verkeersregelaars aan te bieden.

Eagle Dienstverlening in Service & Veiligheid in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen

Ja

VEB Erkende Installatiebedrijf

Ja

Onze locatie

Eagle Dienstverlening in Service & Veiligheid


Henri ter Hallsingel 154 2284 XH Rijswijk zh