CODE Beveiliging B.V.


Griendstraat 17 2921 LA Krimpen aan den IJssel
0180460700 Klik om te bellen

Over CODE Beveiliging B.V.

CODE is een totaal dienstverlener op het gebied van veiligheid en beveiliging en is een specialist binnen de publieksgerelateerde beveiliging. Wij leveren en/of verzorgen dan ook voor een aantal bedrijven/ organisaties advisering, trainingen en beveiligingsmedewerk(st)ers.

Daarnaast is CODE een erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie werkend volgens de toelating afgegeven door het Ministerie van Justitie onder nummer ND 583. Ondanks onze sterke positie in de randstad werkt CODE landelijk en zijn wij dus staat om van Friesland tot en met Zuid-Limburg voor bedrijven/ organisaties werkzaamheden uit te voeren.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk vaste beveiligingsmedewerk(st)ers die hun sporen ruim verdiend hebben in de verschillende disciplines binnen de beveiliging en gespecialiseerd zijn in publieksgerelateerde beveiliging.

Tot het totale dienstenpakket van CODE behoren de volgende activiteiten:

- Objectbeveiliging
- Winkelsurveillance
- Security Management
- Beveiligingsadviezen
- Onderzoek
- Evenementenbeveiliging
- Mobiele surveillance
- Camera toezicht
- Receptie diensten
- Zorginstellingen
- Trainingen
- Museumbeveiliging
- Huismeester

Gezien de grote mate van flexibiliteit van onze organisatie doen een aantal gerenommeerde bedrijven/ organisaties regelmatig een beroep op ons. Ook de grootste landelijk werkende bedrijven/ organisaties maken gebruik van onze expertise bij calamiteiten en/of specialistisch werk waar meer diepgang gewenst is.

De factoren betrouwbaarheid, klantgerichtheid en vakkundigheid zijn de uitgangspunten van onze organisatie. CODE is gevestigd in de randstad en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur waardoor een snelle en goede analyse van de te verrichten werkzaamheden wordt bereikt. Implementatie van de daaruit gemaakte afspraken tussen opdrachtgever en werknemers kan effectief worden gerealiseerd.

CODE investeert niet in een groot netwerk van vestigingskantoren of een uitgebreid wagenpark. CODE investeert in haar personeel! De beveiligingsmedewerk(st)ers beschikken dan ook over een gevarieerd opleidingspakket.

De meeste zijn dan ook in het bezit van het volledige diploma Algemeen Beveiligingsmedewerk(st)er en/of Beveiliger 2 en hebben daarnaast verschillende specifieke opleidingen gevolgd afgestemd op de locaties waar zij worden ingezet.

Tevens is CODE een door de Stichting ECABO erkend leerbedrijf conform de wet Educatie en beroepsonderwijs, artikel 7.2.10.

Vanzelfsprekend is CODE ook lid van de branche organisatie, Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisatie (VPB).

CODE heeft als landelijk werkende bewakings- en beveiligingsorganisatie, als één van de eerste in Nederland succesvol de audit voor het Keurmerk Beveiliging doorlopen.

De audit is door het gerenommeerde instituut KEMA Quality, een onafhankelijke en
deskundige instelling, naar tevredenheid uitgevoerd. Inmiddels is het Keurmerk Beveiliging als een van de eerste aan CODE uitgereikt.

Hiermee bereiken wij dat de wensen van onze opdrachtgevers worden ingevuld en dat ons personeel vakkundig en gemotiveerd te werk gaat.

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

CODE Beveiliging B.V.


Griendstraat 17 2921 LA Krimpen aan den IJssel
0180460700 Klik om te bellen