Buwalda Security


Kamerlingswijk wz 60 7894 AM Zwartemeer
06-30401064 Klik om te bellen

Over Buwalda Security

 

 

Buwalda Security is een jonge en groeiende beveiligingsorganisatie met een ruime ervaring in de branche.

Bij Buwalda Security kunt u terecht voor beveiligingsdiensten in de breedste zin des woord. U kunt ons onder meer inhuren voor objectbeveiliging en receptiediensten, waarbij bezoekersregistratie, brand- en sluitrondes vakkundig ingezet en uitgevoerd worden.

 

Daarnaast kan Buwalda Security uw beveiligingspartner zijn tijdens evenement- en beursbeveiliging, hotel- en recreatiebeveiliging, winkel- en mobile surveillance, bike patrol team en bouwplaat beveiliging.

Naast de reguliere beveiligingstaken is Buwalda Security instaat u een optisch beveiligingspakket te bieden, bestaande uit videobewaking en/of alarmsystemen met bijbehorende mobilesurveillance pakketten.

 

Kortom Buwalda Security bied een gevarieerd pallet aan beveiligingsdiensten.

De medewerkers van Buwalda Security beschikken minimaal over het beveiliger 2 diploma, of gelijk aan, het BHV certificaat en/of EHBO diploma aangevuld met het AED certificaat. Daarnaast beschikken onze medewerkers over het VCA diploma. Indien gewenst kunnen de medewerkers van Buwalda Security (intern) worden opgeleid voor aanvullende cursussen en/of trainingen, dit geld vanzelfsprekend ook voor uw eigen personeel.

 

Onze medewerkers kunnen lichte administratieve werkzaamheden uitvoeren, maar ook repro en/of huismeester werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

 

Deze extra service zal echter nooit ten koste gaan van de eigenlijke beveiligingswerkzaamheden.

Betrouwbaar en op kwaliteit gericht dat is het motto van Buwalda Security, daarom hebben onze medewerkers een ruime werkervaring in de beveiligingsbranche, van minimaal 2 jaar. Vanzelfsprekend is er binnen onze organisatie ruimte voor beginnende beveiligers, maar deze zullen niet zelfstandig op objecten of projecten worden ingezet, dit gebeurt altijd in samenwerking met een ervaren beveiliger.

 

 

 

 

Onze diensten

- Bike Patrol

-Winkel Surveillance

-Beurs – evenementen beveiliging

-Bouwbeveiliging

-Object beveiliging

-Receptie diensten

-Rouw beveiliging

-AD-HOC Diensten

 Voor meer informatie kunt uw ons bereiken via website www.buwaldasecurity.nl

 E-mail info@buwaldasecurity.nl

Telefonisch contact 06-30401064

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

Onze locatie

Buwalda Security


Kamerlingswijk wz 60 7894 AM Zwartemeer
06-30401064 Klik om te bellen