BS Security Valkenswaard


Plaveierwei 16 5551 MJ Valkenswaard
040-8488700 Klik om te bellen

Over BS Security Valkenswaard

BS Security Valkenswaard is een jonge onderneming die sinds 2007 voortvloeit uit een groeiende onderneming uit Breda, BS Security Systems.

Doordat ik naar Valkenswaard verhuisde leek het mij een goede stap om zelfstandig door te gaan maar wel met een back-up uit Breda.

BS Security Valkenswaard is gespecialiseerd in het effectief beveiligen van particuliere woonhuizen en bedrijfsomgevingen in het midden en kleinbedrijf BS Security Valkenswaard is een compacte professionele organisatie die u verzekert van doelgericht en persoonlijk advies dat gekoppeld is aan een perfecte technische installatie. Een certificeert beveiligingsorganisatie, die uitsluitend werkt met goedgekeurde materialen en gedegen vakmensen met MBV-opleiding.

Dat betekent optimale zekerheid; qua functionaliteit, betrouwbaarheid en levensduur.

Bovendien wordt uw installatie hierdoor zonder meer goedgekeurd en geaccepteerd door de meeste verzekeringsmaatschappijen.

BS Security Valkenswaard adviseert u met kwaliteit. Op basis van een gedegen risicoanalyse wordt een beveiligingsplan op maat gemaakt, waarin alle noodzakelijke maatregelen zijn opgesloten. Hierbij komen, naast de elektronische , zo nodig ook bouwkundige en organisatorische aspecten aan de orde. Hierop gebaseerd brengen wij een duidelijk advies en overzichtelijke offerte uit , waarbij u precies weet waar u aan toe bent....

BS Security Valkenswaard is een zelfstandige onderneming en daardoor volstrekt onafhankelijk. Een advies en/of systeem van BS Security Valkenswaard is daarom altijd onpartijdig en de beste oplossing voor elke situatie. Dit geldt ook m.b.t. de aansluiting op een meldkamer; immers ook daar is niet elke aanbieder altijd de meest geschikte.

Perfecte kwaliteit staat bij ons voorop; als erkend beveiligingsinstallateur zijn wij verplicht ons strikt te houden aan de kwaliteitsnormen en voorschriften van het KIWA  t.a.v. producten, onze dienstverlening en onze medewerkers.

Veilig en vertrouwd.

Diensten

Aanleg cameratoezicht
Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiligingsproducten
Brandalarm en ontruiming
Camerabewaking

Onze locatie

BS Security Valkenswaard


Plaveierwei 16 5551 MJ Valkenswaard
040-8488700 Klik om te bellen