BlusPunt Brandblussers


Kalffstraat 74 7887 AJ Erica
085-1304730 Klik om te bellen

Over BlusPunt Brandblussers

Online brandblusser kopen. Brandblussers voor bedrijven en particulieren. Onderhoud kosten besparen? Webwinkel innoverende brandblussers. Onderhoudsvrije spray brandblussers voor woning, auto, camper, caravan, appartement of boot kopen! Ook composiet brandblussers voor bedrijven (onderhoudsarm). Schuimblussers en poederblussers. Landelijke leverancier van erkende brandblussers in Nederland. Voor het uitvoeren van brandblusmiddelen onderhoud diensten richten wij ons op Drenthe, Overijssel en Groningen. In de webwinkel blusapparaten voor uw bedrijfskeuken en voor in de keuken thuis. Brandblussers met verantwoorde focus op kostenbesparing en zeer gunstige prijzen. Brandblussers veilig per IDeal betalen. BlusPunt Brandblussers Emmen (Drenthe) voor advies brandblussers, brandslanghaspels, blusdekens, bluswagens en aanverwante bedrijfsveiligheid en BHV materialen? Wij zijn u graag van dienst!

Onderhoudsarme brandblussers voor bedrijven? Voldoen deze dan wel aan de gestelde regelgeving? Deze soorten brandblussers voldoen aan alle wet-/ regelgeving aangaande brandblusapparaten voor bedrijven! Onze service medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Onze onderhoudsarme brandblussers zijn met poeder blusstof en schuim blusmiddel leverbaar. Brandblusser met poeder inhoud dient voor brandbestrijding buiten of als er echt geen andere blusmiddel voorhanden is voor binnen. Brandblussers met AFFF schuim zijn de brandblussers om brand binnen te blussen. Schuim brandblussers veroorzaken namelijk de meest minimale blusschade. De onderhoudsarme brandblusser wordt ook wel een composiet brandblusser genoemd. Composiet is een ijzersterk materiaal dat stootvast en krasvast is. In de cilinder van de onderhoudsarme brandblusser is composiet verwerkt. Dat betekent dat de blus cilinder niet kan roesten, tegen een flinke stoot kan en niet kan beschadigen. Aanrader dus!

Composiet brandblussers zijn in de webwinkel van BlusPunt Brandblussers met 6/9 liter schuim te koop en de poeder variant met 6/9 kilo. In de shop niet alleen composiet brandblussers bestellen echter ook voordelige blusdekens, brandslanghaspels, verbandkoffers, picto's verbandtrommels en overige bedrijfsveiligeid middelen zodat u uit de voeten kunt!

BlusPunt Brandblussers voorziet ook in voordelig onderhoud controle aan blusapparaten en brandslanghaspels. Brandblusser controle kosten besparen? Overleg met uw verzekering of het onderhoud jaarlijks of tweejaarlijks uitgevoerd mag worden. In beide periodieke tijdspaden voldoet u voor het keuren van blusmiddelen aan het Bouwbesluit echter uw brandverzekering geeft de doorslag. Nieuwe brandblussers kopen bij BlusPunt Brandblussers is eenvoudig en veilig! Levertijden zijn kort en duren slechts enkele werkdagen. Neem gerust contact op. 

Aanbieding Webwinkel | Innovatieve Blusmiddelen

Foto's

Onderhoudsarme Brandblussers voor bedrijven, vereniging, instellingen en andere organisaties.

BlusPunt Brandblussers in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
BHV materialen
Blussystemen
Ehbo

Landelijke dienstverlening

Ja

Artikelen

Prijs onderhoud brandblussers

Kosten voor onderhoud brandblusapparaten besparen? Dat kan nu met de onderhoudsarme poederblussers en schuimblussers voor bedrijven, instellingen, verenigingen en organisaties. Voorschriften vereiste...

Onderhoudsvrije brandblusserspray

De meest recente ontwikkeling op het gebied van brandblussers zijn toch wel de innoverende sprayblussers met universeel blusmiddel. De blustijd van spray brandblussers is bij continu blussen (leeg blussen)...

Onze locatie

BlusPunt Brandblussers


Kalffstraat 74 7887 AJ Erica
085-1304730 Klik om te bellen