Betecom B.V.


Van Leeuwenhoekstraat 1 3846 CA Harderwijk
0341426000 Klik om te bellen

Over Betecom B.V.

Wilt u beter beschermd zijn tegen brand en inbraak. Bel Betecom. Betecom is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige inbraak- en brandbeveiligingsystemen, cameraobservatie- en toegangscontrolesystemen voor bedrijven, instellingen en woningen. Wij kiezen daarbij bewust voor maatwerk en een geïntegreerde aanpak. Deze omvat meer dan het installeren van een willekeurig alarm- of camerasysteem.

Wij vinden dat de dagelijkse voortgang binnen een bedrijf van groot belang is, zeg maar de Bedrijfs continuïteit. Door samen te zoeken naar de juiste maatregelen en gebruik makend van de aanwezige communicatiemiddelen voorkomt u een verstoring van het bedrijfsproces. Want een onverwachte verstoring van de bedrijfsprocessen draagt nooit bij aan het doel “ de winstgevendheid van de bedrijfsactiviteiten”.

Foto's

Betecom B.V. in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Brandalarm en ontruiming
Levering van beveiligingsapparatuur
Uitvoeren van veiligheidscontroles

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

Artikelen

Bedrijfscontinuïteit, uw belangrijkste uitdaging

Ook veiligheid is een serieus bedrijfsrisico Veiligheid, in de ruimste zin, is een risico dat u als ondernemer niet ongemoeid kunt laten. Er zijn verschillende partijen die verlangen dat u dit risico...

Onze locatie

Betecom B.V.


Van Leeuwenhoekstraat 1 3846 CA Harderwijk
0341426000 Klik om te bellen