sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Karel Doormanweg 1F
    2315 SG Leiden
  • 071-528 31 60

National Security Team

National Security Team is een dynamische internationaal beveiliging en recherchebedrijf. Gevestigd in Nederland en in Buitenland, wij verrichten werkzaamheden voor zoveel overheid als bedrijven en particulieren. Vooral voor grensstreek is dit een uitkomst. Met een brede expertise in de beveiligingsbranche en recherchediensten is National Security Team met name gespecialiseerd op het terrein van risicobeheersing en preventie. Zowel in de huidige bedrijfsvoering als in de bescherming van personen en zaken is dit van essentieel belang gezien de steeds toenemende criminaliteit en de consequenties van calamiteiten. Onze uitgebreide praktijkervaring leert dat goed advies, onderzoek en beveiliging de ingrediënten zijn om tot een planmatige aanpak te komen die criminaliteit in hoge mate beperkt en efficiënt optreden bij calamiteiten zeer bevordert.

Niet alleen op de terreinen van interne fraude, kidnapping of overval, maar ook bij de toetsing van procedures of het screenen van toekomstige zakenpartners en het doorlichten van personeel op cruciale plaatsen. National Security Team treedt tevens op als onafhankelijke intermediair voor opdrachtgevers om offertes en plannen te beoordelen op prijs en kwaliteit.

Onze teamleden beschikken natuurlijk over alle benodigde beveiligingspapieren en Goedkeuring door JUSTITIE en POLITIE, maar hebben zicht daarnaast bekwaam geraakt in o.a. EHBO met reanimatie, BHV en VCA.


Foto's van National Security TeamNational Security Team in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Ja

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Ja

Diensten

  • Aanleg van beveiligingssystemen
  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingsapparatuur
  • Levering van beveiligingspersoneel
  • Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee