sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Dorpsstraat 634A
    1566 EL Assendelft
  • 0756871051

Safecold Beveiligingstechniek

gespecialiseerd in Domotica, inbraakbeveiliging, Camera CCTV systemen, Brandbeveiliging,toegangscontrolesystemen, Airconditoning,video- intercominstallaties, industrieele installaties.

Safecold Beveiligingstechniek biedt een uitgebreid programma aan beveiligingsproducten voor zowel particulieren als bedrijven waarmee u zich hiertegen kunt beschermen. Safecold Beveiligingstechniek is een professionele beveiligingsinstallateur die complete beveiligings projecten van de tekentafel tot de inbedrijfstelling invult. Ook de service en nazorg is door onze 24-uurs bereikbaarheid goed geregeld.

Safecold Beveiligingstechniek is een dynamisch allround installatiebedrijf opgericht in 2000. Dit met de overtuiging dat het niveau van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, servicegerichtheid en het optimaal meedenken met de opdrachtgever van essentieel belang zijn. Wij zijn vakbekwaam binnen diverse werkgebieden. Zo kunt u denken aan o.a.: daktechniek, warmte- en koeltechniek, elektrotechniek en de verkoop van innovatieve producten en concepten. Echter vormen beveiligingstechniek, observatietechniek en toegangscontrole de belangrijkste assets binnen de organisatie. Wij zijn werkzaam binnen; nieuwbouw-, renovatie- en verbouwingsprojecten, dit voor zowel de particuliere als zakelijke markt.


Foto's van Safecold BeveiligingstechniekSafecold Beveiligingstechniek in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Ja

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Ja

Diensten

  • Aanleg van beveiligingssystemen
  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee