sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Valkenaerhof 36
    6538TDNIJMEGEN Nijmegen
  • 06-57140980

Interfox Security

Grondlegger en naamgever van Interfox Security is Marcel Vos, een bekende naam in de opsporings- en beveiligingswereld. Marcel Vos werkte ruim 21 jaar bij de Nederlandse politie.

Met het samenvoegen van zowel zijn werkervaring bij de politie als in de particuliere beveiliging werd het bedrijf Interfox Security geboren. Een professioneel particulier beveiligingsbedrijf en recherchebureau dat graag de problemen voor u oplost!

Door het Ministerie van Justitie is aan Interfox Security twee vergunningen verleend. Voor het in stand houden van een Particulier Beveiligingsbedrijf is onder nummer ND 3150 een vergunning verstrekt. Voor een Particulier Recherchebureau is onder nummer POB 1190 een vergunning verstrekt. Op dit moment is Interfox Security het enige particuliere recherchebureau in Nijmegen.

Naast het verzorgen van beveiligings- en rechercheopdrachten kan Interfox Security voor u ook een passende beveiligings- of rechercheopleiding verzorgen.

Vertrouwen, gedrevenheid en vakmanschap zijn de pijlers van de onderneming, waarmee Interfox Security zich een sterke positie in de markt aan het veroveren is.

“Wij gaan het voor U regelen en laten niets aan het toeval over” is het kenmerkende INTERFOX SECURITY geluid. Overal aan denken, alles nog even checken en vervolgens perfect uitvoeren; precies wat de Engelsen bedoelen met ‘going the extra mile’, dát kenmerkt ons!Interfox Security in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Nee

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Nee

Diensten

  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingsapparatuur
  • Levering van beveiligingspersoneel
  • Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening:

Nee

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee