sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Postbus 204 9
    3750 GE Bunschoten-spakenburg
  • 087-7849836

Active CSI B.V.

Recherche en incassobureau
Werken met Active CSI heeft veel voordelen. Als enige in Nederland kunnen wij incasso en recherche werk combineren. Handig als er buiten het incasso werk ook nog onderzoek gedaan moet worden. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringsmaatschappijen die niet alleen last hebben van onbetaalde rekeningen maar ook van fraude.
Incasso
Tegen een gering bedrag aan dossierkosten (die u meestal terugkrijgt!) kunt u uw onbetaalde vorderingen laten incasseren. Via onze website voert u uw debiteuren en vorderingen in, waarna wij de rest doen. U hoeft dus niet hele dossiers op te sturen. Vervolgens kunt u door middel van de aan u verstrekte inlogcode met wachtwoord het incassotraject volgen via onze website.
Overal ter wereld en op elk tijdstip dat u schikt! Ander voordeel is dat Active CSI goedkoop is. Waar andere incassobureaus u - ongeacht het resultaat wat zij boeken - sowieso 15% over de hoofdsom in rekening brengen (dit percentage bent u dus altijd kwijt!), brengt Active CSI slechts de dossierkosten in rekening (die u bij een succesvolle incasso altijd terugkrijgt). Active CSI vindt namelijk dat niet u maar uw debiteur behoort op te draaien voor de incassokosten. Voor onze klanten heeft dit als voordeel dat zij ervan uit kunnen gaan dat Active CSI er alles aan doet om betaling te verkrijgen. Active CSI heeft daar immers ook belang bij!
Recherche
Active CSI werkt volgens een vast concept bij iedere opdracht .Er vindt een intake gesprek plaats waarbij de opdracht en de kosten daarvan worden besproken. Gedurende het onderzoek wordt intensief contact onderhouden met de opdracht gever. Zo is de voortgang van het onderzoek gewaarborgd en komt de opdrachtgever niet voor onverwachte kosten te staan. Uiteraard volgt er een rapportage conform het wetboek van strafvordering. (art 339-344).

Elke opdracht is anders daarom wordt in overleg met de opdracht gekeken welke aanpak de beste is daarbij kunnen verschillende opsporingstechnieken gehanteerd worden.

 Observatie statisch /dynamisch
 Getuigenverklaringen/interviews
 Verhaalonderzoeken
 Sporenonderzoek


Intermediair
Wanneer er sprake is van bemiddeling tussen betrokkenen en instanties als politie, kinderbescherming of gemeentelijke instellingen, treedt Active CSI op als efficiƫnte en klantgerichte intermediair.
Wanneer Active CSI een onderzoek uitvoert in opdracht van de cliƫnt zal zij altijd het traject doorlopen volgens de werkwijze (intake gesprek, aanpak, onderzoek tot en met het indienen van de rapportage). Gedurende het gehele traject zal nauw contact gehouden worden met de opdrachtgever.


Foto's van Active CSI B.V.Active CSI B.V. in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Nee

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Nee

Diensten

  • Incassodiensten

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee