sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Henri ter Hallsingel 154
    2284 XH Rijswijk zh
  • 045 572 92 34 Hoofdkantoor

Eagle Dienstverlening in Service & Veiligheid

Eagle Dienstverlening B.V. levert servicegerichte bedrijfsdiensten. Het "One Stop Shopping Model" vormt hiervoor de basis: verschillende diensten ondergebracht bij één overkoepelende organisatie. Van Dienstverlening naar Dienstbeleving!!
Met Eagle Dienstverlening (Bedrijfsdiensten) spelen we reeds jaren in op de wensen en behoeftes van opdrachtgevers op het gebied van, persoonlijke beveiliging als zowel bedrijfsbeveiliging en bewaking. Eagle Dienstverlening levert u bovendien service gerichte medewerkers in de vorm van portiers en telefonistes, receptiemedewerkers, huismeesters enz.

Met onze mobiliteits- / chauffeursdiensten zorgt Eagle voor een productieve verplaatsing van u of uw medewerkers. Eagle zorgt ervoor dat het inhuren van een privéchauffeur of directiechauffeur geen lastige afweging meer is, maar een duidelijke keuze tussen het maken van winst en het verliezen van tijd.

Eagle Dienstverlening zorgt met haar diensten in de verkeersmobiliteit er voor dat uw wegwerkzaamheden of evenement veilig zijn voor uw personeel en gasten als ook voor het overige verkeer door goed opgeleide verkeersregelaars aan te bieden.


Eagle Dienstverlening in Service & Veiligheid in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Ja

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Ja

Diensten

  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingsapparatuur
  • Levering van beveiligingspersoneel
  • Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee