sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • De Kronkels 5a
    3752 LM Bunschoten spakenburg
  • 033-2999860

DGPgroep Security

DGPgroep Security is een erkend beveiligingsbedrijf, goedgekeurd door het ministerie van Justitie onder nummer ND 2109. tevens zijn wij ook een door het ECABO erkend leerbedrijf,

Wij onderscheiden ons door de nadruk te leggen op goed opgeleid en representatief beveiligingspersoneel en een hoog servicegehalte.

Organisatie:
DGPgroep Security levert hoogstaande dienstverlening binnen de beveiligingsbranche. Dit doen wij door alleen goed opgeleid en representatief personeel in te zetten. Verder hebben wij een hoog servicegehalte en jarenlange ervaring en know-how binnen ons bedrijf.

Werkwijze:
DGPgroep Security heeft de beschikking over een kernteam dat direct inzetbaar is. Het kernteam bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring in en met alle facetten van de beveiliging.

Onze medewerkers worden door middel van personal coaching optimaal begeleidt. Het volgen van interne trainingen is dan ook een vereiste binnen ons bedrijf. Denk hierbij aan agressietrainingen, zelfverdedigingstrainingen, BHV trainingen, e.d.. Hierdoor wordt kwaliteitsbewust werken gestimuleerd en gewaarborgd.


Klanten:
Onze opdrachtgevers vinden een professionele aanpak en representatieve uitstraling belangrijk.

DGPgroep Security onderscheidt zich door een sterk service gerichte aanpak, hetgeen wordt bereikt door het leveren van maatwerk met de juiste prijs / kwaliteitverhouding.

Wij zijn gespecialiseerd in alle beveiligingsdiensten, van bouwbeveiliging tot persoonsbeveiliging. Wat u ook beveiligt wilt hebben en op welke wijze alles is bespreekbaar, wij leveren beveiliging op maat.
DGPgroep Security in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Nee

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Nee

Diensten

  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingspersoneel
  • Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee