sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Aalsterweg 12
    5551 CE Eindhoven
  • 040 2590590

Vigilantis security BV

Onder de naam Vigilantis Security BV wordt exclusief voor een hoger segment in de markt mobiele surveillance en villaparkbeveiliging aangeboden. De diensten onderscheiden zich door een razendsnelle reactie bij een melding gevolgd door een daadkrachtig optreden door communicatief vaardige medewerkers. Met deze dienst bieden wij een serieuze, professionele aanpak in diverse situaties waarbij betrokkenheid bij iedere individuele klant hoog in het vaandel staat.


Na een uitvoerige risico-inventarisatie worden de betrokken cliënten uitgebreid geadviseerd met als doelstelling ook het eigen veiligheidsbewustzijn te verhogen. Vervolgens maken we goede afspraken over de soort en vorm van dienstverlening en de frequentie waarmee wij surveilleren.
Vigilantis Security BV koppelt mobiele surveillance aan alarmopvolging en zo nodig aan direct corrigerend en doortastend optreden. Wij beschikken over de juiste mensen en middelen. Onze medewerkers zijn niet alleen goed opgeleid; ze zijn ook in staat om te allen tijde doelgericht op te treden. Zij hebben de kennis, de ervaring en het inzicht die nodig is om iedere situatie het hoofd te bieden en zorgen daarbij voor de juiste preventieve uitstraling. Dankzij de ervaring en de training in praktische- en tactische vaardigheden bent u altijd verzekerd van een optimaal optreden, ongeacht de ernst van de situatie.


Hierbij vermijdt u zelf onnodige risico’s en laat u datgene wat u dierbaar is, veilig en beschermd achter.


Foto's van Vigilantis security BVVigilantis security BV in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Nee

Diensten

  • Aanleg van beveiligingssystemen
  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingsapparatuur
  • Levering van beveiligingspersoneel
  • Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee